Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Palmera schreef:Dank, ik kan dit echt niet.
Nog tips hoe ik die ene gram dosificeer uit mijn 500 gram zak?
axel_1997 schreef:Als je kaas koopt (vooral geitenkaas) tref je somt een rekbare kaascoating die je in een keer los kan trekken. Kan je de kaas daaronder dan opeten? Of is het verstandig om toch nog een dun laagje weg te snijden/schaven?
axel_1997 schreef:@Janine1990
Top! Helder antwoord.
Weet je dan toevallig ook hoe het komt dat de coating soms wel maar meestal niet los laat.
Ik vind het namelijk wel makkelijk zo.
En het scheelt in de voedselverspilling.
axel_1997 schreef:@Janine1990
Top! Helder antwoord.
Weet je dan toevallig ook hoe het komt dat de coating soms wel maar meestal niet los laat.
Ik vind het namelijk wel makkelijk zo.
En het scheelt in de voedselverspilling.
Stal_Fiore schreef:Je hebt ook lepels die meteen wegen wat je geschept hebt.
https://www.ej.nl/lepelweegschaal-premi ... EcEALw_wcB