Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
, gerookte zalm, brie). Ook bijv. de peulen scheelden paar weken terug bijna een euro met de AH. Ben me er wel veel bewuster van geworden wat we in huis hebben en wat we daar nog van kunnen maken, ipv heel makkelijk maar weer nieuw eten te halen (en dingen uiteindelijk weg te gooien
). Spullen die ze niet hebben of die we toch niet lekker vinden halen we gewoon bij de AH, ik ga daar geen concessies op doen 
) en de katten krijgen dagelijks naast hun brokken samen 50-100g vlees (rundergehakt, runderlapje, kipfilet, kipkluifjes, tonijn/zalm).
Nicolletje schreef:Ik vind 25 euro in je eenje al weinig, maar als je vriend 2 a 3 dagen mee-eet denk ik niet dat je ermee rond komt.
In Lisse hebben ze een Digros (soort Dirk toch) maar die vind ik helemaal niet goedkoperalleen met bepaalde aanbiedingen en artikelen misschien.
). Die zijn wel wat duurder, maar vind ze wel veeel lekkerder. Vries ze wel in. En als ze in de aanbieding zijn, sla ik er wat meer in.
Equimotion schreef:Issy schreef:Maar ik maak bijvoorbeeld een rundvlees stoofschotel, voor 8 personen, daar gaat al vlees in voor 20 euro.
Je kunt ook een kip in de oven zetten, die kost nog niet de helft

Equimotion schreef:Dan kom je maar bij mij een keer kip eten
Ik ben het wel met je eens hoor, als je een keer aparte dingen gaat halen ben je gewoon al snel duurder uit. Als je daar het geld gewoon voor hebt maakt het ook niet zoveel uit allemaal. Maar als je dat niet hebt is het ook mogelijk om heel feestelijk te koken op een minimaal budget.
laetitia schreef:Boeuf Bourguignon = smullen! Heb het laatst voor mij en mijn vriend gemaakt mét biologische runderlapjes van de Dirk (die hebben tegenwoordig ook een klein assortiment biologisch vlees, ik eet heel weinig vlees en als ik het wel eet is het biologisch).
Ik was iets van 3,50 kwijt voor runderlapjes voor 2 personen.
We hebben echt gesmuld...
(Lekkere salade/vleeswaren erop bijvoorbeeld.) nowornever schreef:ik neem ook altijd brood mee van thuis. Mijn collega`s zijn gemiddeld 5 euro per dag kwijt om tussen de middag te eten dat is dan alleen al 25 euro per week. Echt zonde van het geld.
en nu gaat dat niet, want waar ik nu werk is geen kantine.