Vroeger thuis weckte mijn moeder veel en maakten we kilos appelmoes, gestoofde peertjes, jam enz. Ik heb nu een beperkt stukje tuin en ben heel voorzichtig oa braam, framboos en zo aan het opgroeien. En bij mijn oude huis ook aardig wat appelmoes gemaakt. Fruitboompjes zijn nog mini ook.
Ik moet kwa dingen mijn draai nog steeds vinden. Maak sowieso altijd voor meer dagen. De rest gaat in de vriezer, alleen brood blijft een lastige, melkvrij invriezen wil niet echt ivm afbrokkelen. En vers is het na twee dagen oud. En meel vinden zonder toevoegingen is lastiger. De molen waar ik altijd bloem haalde is ivm covid al bijna een jaar dicht.
Mkango deli

Frustrerende de duutse grens over en dan mag ik veel hebben. Normaal ga ik daar eens per 6 weken heen voor flinke voorraad. En eens per 3 maanden naar frankrijk voor de rest, maar ja dat ligt al een jaar stil zo ongeveer, en hier wordt er steeds meer gekloot met eten. Persoonlijk vind ik brood met lupine en veldbonen en aardappelmeel niet normaal
