Moestuin schreef:Dank je wel voor de pindakaas tip!
Century: Wat leuk! Van welk dier/dieren?
Kilo lam en kilo eend! Wordt kerstdiner en diner voor oud&nieuw
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Moestuin schreef:Oh is dat een typisch Belgische benaming?
Dat is eigenlijk een plank met zeer veel vlees/kaas, maar dan het lekkere vlees/kaasKippenboutjes, gebraden buikspek, paté, wat salami, brie, etc. Bijna altijd gegarneerd met fruit zoals kiwi, passievrucht etc.

. Lam wordt morgen bereid!
Century schreef:@Veriye, fermenteren, daar weet ik echt weinig van. Wat trekt jou daarin? Ik zou er wel meer van willen weten
Vlees gehaald bij Moonfight! Leuk om de eenden, ganzen, kalkoenen, varkens en schapen te zien en kennis te maken! En de knuffelram. Lam wordt morgen bereid!
en nu mijn indeling van de moestuin staat eb ik oop een rijke oogst hoop
moet ik wel mogelijkheden hebbeb om alles te verwerken. 


Century schreef:Zeker
Fijne dagen inderdaad!
Ik heb mezelf net verwend met een WECK-ketel, extra klemmen en ringen, en een handboek. Dan ben ik er helemaal klaar voor om te gaan wecken!

Er staat nu wel een schaap flink te pompen, een draad slijm aan haar vulva, constant haar snuit aan het likken. Maar die zit nog maar op 137, dus dat zou echt te vroeg zijn. Maar goed, aangezien zij zich raar beginnen te gedragen sta ik voor de zekerheid deze nacht al eens op. Vind het altijd zo spannend