Lau schreef:xPabloBokt schreef:Een oester eten.
Gisteren voor het eerst geprobeerd en heb 's avonds 3 keer overgegeven.. nooit meer.
Dit doet mij denken aan 10 jaar terug.
Ik ging met mijn moeder uiteten bij een nogal chique restaurant. En we zijn allebei vis liefhebbers dus bestelde een etagère met kreeft, oesters, mosselen, krab etc vrij luxe.
En natuurlijk een heerlijk toetje. Die avond echt genoten van het eten. Maar ik was nog maar net thuis en 200 euro aan vis komt er zo weer uit. Sinds dien hou ik het bij een simpel stukje vlees of zalm. En eet nooit meer meerdere vissoorten door elkaar. Maar ook nooit meer schaal dieren zoals oesters en mosselen. Als ik ze alleen al ruik ga ik bijna over mijn nek.
Hier hetzelfde alleen wat minder prijzig. Mijn vriend is alleen niet ziek geworden dus vermoedt dat ik net een zieke oester te pakken heb gehad. Wat een ellende.. had al 5,5 jaar niet meer overgegeven