Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird


), maar in dit geval was dat wat lastig omdat de saus al in de schaal zat.




Oscar schreef:Doree, als je die aardappeltaart nog eens maakt, zou je dan eens een fotootje willen maken?
Het klinkt goed, en volgens mij ziet het er ook hartstikke mooi uit!
Gabrielle, haas is echt totaal anders dan eend of kalkoen. Eend en kalkoen zijn beide gevogelte en haas is daar niet mee te vergelijken. Of begrijp ik je vraag nu verkeerd?
Het nadeel aan haas vind ik de stank die er vanaf komt, dan heb ik al gegeten en gedronken
Katja schreef:Ik tegenstelling tot wat ik gehoopt had ziet het er een beetje uit dat ik met krukken in de keuken sta met de Kerst.
Normaal sta ik al twee dagen van tevoren te koken en de familie verwacht daarom ook wel een lekker diner.
Wie heeft de gouden tip voor lekker Kersteten waarbij ik niet uren achter elkaar hoef te staan? Het is voor 7 personen dus ik zat zelf aan een groot stuk vlees uit de oven te denken. (lamsbout?)
Oscar schreef:Doree, als je die aardappeltaart nog eens maakt, zou je dan eens een fotootje willen maken?
Het klinkt goed, en volgens mij ziet het er ook hartstikke mooi uit!
) zal ik zeker een fotootje maken. 



(Zien we ze vervolgens volgend jaar terug in het assortiment van AH Excellent...
) 

).


.