nu zijn wij ook wel 1 van de duurdere restaurants
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird
nu zijn wij ook wel 1 van de duurdere restaurants
Nu werk ik in een chiquer restaurant, hier is het niet gepast om zoiets te vragen denk ik. 

aan de ene kant vind ik dat wel goed want ik vind het echt zonde om eten zomaar weg te gooien als je het bijv op een later moment nog zou kunnen opwarmen!
kimmie261 schreef:jeetje,ik vraag altijd of de restjes mee mogen voor de honden...
) 

. Hoe graag wil je ziek worden

quera schreef:als ik ga uit eten met de familie dan nemen we 3 gerechten ipv . mijn moeder die neemt dan van alles wat. aangezien ze een maagverkleining heeft gehad krijgt zijn nooit het hele gerecht op met geluk 1/3 of vaak nog nieteens en dat is gewoon zonde. in hebgin geken mensen ons wle raar aan maar later niet meer. nu eten we in een chinees wokrestaurant waar ik ook zelf werk en dan kan je zelf kijken hoeveel je pakt ed. dat is dus veel makkelijker alleen je hebt gegarandeerd meer afwas. omdat sommige mensen bij wijze van spreken 5 patatjes neerleggen of 3 slieten chinees en dat opeten en weer opnieuw gaan pakken maar wle met een nieuw bord en bestek