Ingrediënten:
-140 gram suiker
- 1 vanillestokje
- 225 gram roomboter
- 3 eieren
- 75 g. zelfrijzend bakmeel
- 1 zak kitkats
- 550 gram paaseitjes (zonder papiertje

- snufje zout
Voorbereiding
- snij 225 gram paaseitjes (kan elk soort zijn) door de helft/in stukjes
- leg de kitkats op de bodem van het bakblik op een stuk bakpapier
- haal het merg van het vanillestokje eruit
- zet de suiker, roomboter, zout, eieren, bakmeel en overige chocola klaar
Bereidingswijze
- smelt de 325 gram paaseitjes (melk en/of puur) en roomboter au bain marie
- klop de eieren en suiker tot een schuimig mengsel
- voeg de gesmolten chocola/boter er in delen door
- voeg het bakmeel, zout en vanille toe
- schenk het mengsel over de kitkats in de bakvorm
- strooi de stukjes paasei er overheen
Afbakken op 170-190 graden (ligt aan je oven, bij mij 170) in ongeveer 40-45 minuten.
Mijn kitkats verbranden steeds aan de onderkant, dus ik ga volgende keer proberen om eerst laagje beslag, dan kitkats en dan weer beslag te doen.
ZO LEKKER