Roodvos schreef:Sodera schreef:
Met een gist-brood gaat je dat niet lukken denk ik...
Je zou een fruit-bak soda brood kunnen maken, zoiets als dit:
https://www.kitchensanctuary.com/fruit-soda-bread/
Ik zou denk ik iets minder karnemelk (butter milk) toevoegen omdat je ook vocht van je appel toevoegt (of is dat met een d). En je rozijnen even weken in hele sterke earl grey thee
edit: als je het recept vertaald wilt hebben, stuur me even een pb'tjeKairos schreef:Daar kom ik wel uit, thanks voor de tips!
Ik vind een brood van gistdeeg toch wel echt smakelijker dan zo'n "zoutbrood".
Misschien even zoeken of je het deeg de avond ervoor al klaar kan maken en de volgende ochtend afbakken? (Wel goed afdekken tegen uitdrogen).
Nouja, het is als activiteit op dagbesteding, dus als ik het meeste werk ga doen is het natuurlijk ook niet heel leuk
