xXLiekeXx schreef:_PassoaJus schreef:Hier afgelopen weekend voor het eerst kaas gemaakt, lekkerrrrrr! Voor de eerste keer tevreden, maar toch wat puntjes voor de volgende keer.Knoflookkaas is het geworden!
Gaaf! Zal wel een flink proces zijn. Hoe lang ben je ermee bezig?
Valt mee hoor! Kan binnen het uur. Het laten staan /koelen moet wel 12 uur.... Had een heel easy recept opgezocht met melk, karnemelk, citroen en evt kruiden.
Maar wel alles vers en of zelf gemaakt...
Knoflookkaas is het geworden!
Voor het overgebleven vrouwtje hebben we toen maar een mooi plekje elders gezocht.

een mooie rookoven gehad. Ik lees op internet verschillende berichten over warm of koud roken van bacon. Ik krijg het idee dat het niet zoveel uitmaakt. Bij koud roken gaar je het vlees natuurlijk niet en voeg je alleen een rooksmaak toe. Maar als je de bacon daarna bakt in een pan dan moet dat geen probleem zijn.