

@Loeky; IEUW!

Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Foaly schreef:Ui in een stoofpot, wokgerecht of curry doe ik ook wel, maar dus niet "los" ergens mij.Uitje snijden en fruiten is zo'n beetje het begin van alles wat ik kook, dus ik stel voor dat Cubone niet bij mij komt eten. Al fruit ik ze wel zo zacht dat je het niet merkt als je erop kauwt, want er is niets zo goor als halfgare of rauwe ui
En die frustratie over rauwe rode ui over of door alles heen, die voel ik. Niet. Te. Doen
En dan nog een: sla op brood. WAAROM? Als ik een broodje kaas wil, wil ik kaas en geen struikgewas. Ik pluk dus ook altijd de sla tussen mn broodjes uit, want ik vind het gewoon echt niet te hachelen
Loeky01 schreef:black_kelpie schreef:Boter is mijn probleem, bij voorgesmeerde broodjes. Vraag je of het erop zit, "nee hoor!"... Gatverdamme, wel dus![]()
![]()
Die gesmeerde broodjes uit het ziekenhuis zijn zo goor inderdaad met al die boter.
@Cubone; nog even gruwelen: mijn vriend at als kind een witte ui gewoon zo uit het vuistje zoals je een appel eet
black_kelpie schreef:Ugh, nee, er moet wel iets onder, anders is het zo'n droge bedoening.Mkango schreef:Boter op brood eet je met hagelslag, anders is het alleen goed om cakes mee te bakken.
Echt niet, hagelslag eet je gewoon zo - met alle gevolgen van dien - of met pindakaas