Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
jiehaaa schreef:Kaas hoort helemaal niet in de koelkast, wist je dat? Eigenlijk moet je het buiten de koelkast bewaren onder een stolp.
Jolanda_ schreef:ja hoor als kaas zweet kun je het nog prima eten...
pas als de schimmel erop zit is het wat anders... je kan het na het "zweten" ook gewoon weer terug in de koelkast leggen alleen het droogt er wat sneller van uit als het te vaak zweet
MandyR schreef:Suiker bij de kaas? Daar heb ik nog nooit van gehoord. Zelfs een tijdje op een kaasboerderij gewerkt. Maar dan moet je zeker wel zorgen dat de suiker niet in aanraking komt met de kaas? Zoete kaas lijkt mij ook niet lekker.
@TS Waarom smeer je je boterhammen niet in de keuken zodat je de kaas meteen terug kan leggen in de koelkast? En dan lekker met je bordje bij de pc gaan zitten ofzo.
Sheran schreef:Ik heb ook 'buiten de koelkast' geleerd. In de koelkast droogt het uit en wordt de smaak minder. Eigenlijk is een temperatuur die net iets hoger is dan de koelkast,zoals een bewaarkelder, het beste, dacht ik