Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Georgette schreef:90 gram augurken
90 gram witte uien
225 gram creme fraiche
450 gram mayonaise
35 gram mosterd marne grof (???)
22 gram cajun kruiden
- Uien pellen en fijn hakken.
- Augurken goed fijn hakken en uit laten lekken
- Weeg de mayonaise, creme fraiche, mosterd en cajun kruiden af in een bak.
- Roer dit glad met een hand garde.
- Voeg de gesneden uien en uitgelekte augurken toe en meng dit door elkaar.
Het recept is niet echt compleet, aangezien er niet bij staat hoeveel kip en taugé je nodig hebt en ik heb ook echt geen idee voor hoeveel broodjes dit is. Je hebt nu in ieder geval wel een idee.
Jellie schreef:In dordt krijg je op die beenham geen roomkaas en in rotterdam wel... maf he!
Die met zalm is idd ook gruwelijk lekker!
PriscaZ schreef:Als we dan toch een oud topic weer in the picture hebben... Wat zit er in de dressing op de hambroodjes???
rijoyco schreef:Ik heb eens een tonijnsalade geprobeerd na te maken met stukjes appel, ui en honing-mosterd dressing + wat mayo....was lekker, maar precies hetzelfde...nee dat niet!
De driehoeks-broodjes zijn trouwens kleiner geworden!!!