
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
haffiefreak schreef:
Melzazu schreef:Bij mijn pers niet eigenlijk. Vooral alleen het velletje. Misschien maakt het uit welke pers je hebt?
Echwel schreef:BarbaravdW schreef:Ik heb ook een hekel aan dit klusje dus doe dit in bulk...
Ik neem een netje knoflook (meestal 3 voeten) en ga even uitgebreid zitten pellen, gooi alle tenen in een glazen potje en dan de hele handel onder de olijfolie. Levert smakelijke olie op (heerlijk voor aardappeltjes of groentes uit de oven enz enz) + maar eens per zoveel tijd dat stomme pellen hoeven doen! Ik heb zo'n augurken netje in de pot hangen wat je omhoog kan trekken, dan een paar teentjes met een vork pakken en in de pers oid doen.
Zou ivm botulisme hier toch voorzichtig mee zijn
https://deliciousmagazine.nl/foodnieuws ... p-de-loer/
Ik plet dus