Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Karlijnxxx schreef:Vraag even of je vegetarische gasten wel van vleesvervangers houden. Sommigen eten dit liever niet en houden het bij een lekkere salade of mss wat gegrilde groenten, mais, met brood en smeersels. Zonde om dan van alles te halen.
friezenfan2 schreef:Wat voor vlees gooi je er nu op? En waarom koop je niet een plantaardig alternatief?
Van die vega hamburgers zijn vaak best lekker.
Deze heb ik een paar weken terug op en vond ik ook best lekker.
https://www.ah.nl/producten/product/wi5 ... rst-smokey
Karlijnxxx schreef:Vraag even of je vegetarische gasten wel van vleesvervangers houden. Sommigen eten dit liever niet en houden het bij een lekkere salade of mss wat gegrilde groenten, mais, met brood en smeersels. Zonde om dan van alles te halen.
rien10 schreef:Watermeloen streak. Dikke plakken watermeloen grillen. Daarna feta erop verkruimelen en munt erop doen.
Salade parelcouscous met gegrilde nectarine, komkommer, veldsla, olie en azijn.
verootjoo schreef:rien10 schreef:Watermeloen streak. Dikke plakken watermeloen grillen. Daarna feta erop verkruimelen en munt erop doen.
Salade parelcouscous met gegrilde nectarine, komkommer, veldsla, olie en azijn.
Dit lijkt me zo lekker!
Hoe grill je die watermeloen? Gaat dan niet al het water weg en dat er een vierkante mm overblijft aan meloen?