Albert schreef:Bitterballen met Hollandse garnalen.
Gewoon het recept van garnalenkroket volgen.
Ravigotte- of remouladesausje erbij.
Dan blijf je ook beter in het thema Holland
“Vis doet niet mee”
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Marije_jiplover schreef:Misschien is een eierbal, al dan niet met een gewoon kippenei, of, om in het formaat van bitterballen te blijven, met kwarteleitjes, ook nog wel leuk.
Is een snack die je vooral in Groningen en een beetje in Drente kunt krijgen in de snackbar.
Het is een gekookt ei met ragoûr er omheen (en elke snackbar heeft daar zn eigen recept voor) en dan in een paneerjasje.
Needje schreef:Wat ik een leuke vind is https://momsbakeryblog.wordpress.com/20 ... -net-echt/
En ze zijn nog erg lekker ook!
Needje schreef:https://miljuschka.nl/haring-bitterball ... -hollands/
Lijkt me niet te vreten maar wel echt hollands
Kaitlyn schreef:Needje schreef:Ik vind chorizo nou niet bepaald iets Hollands.
Of is het feit dat het een bitterbal is al genoeg Hollands en maakt het voor de vulling dan niet meer uit of het in het thema past?
Nouja alleen kaas kan ook, maar vind 'm dan zo flauw vaak.
Needje schreef:Ik vind chorizo nou niet bepaald iets Hollands.
Of is het feit dat het een bitterbal is al genoeg Hollands en maakt het voor de vulling dan niet meer uit of het in het thema past?