Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Eelmo schreef:Als je kippenbouten oid vervangt voor filet, houdt er dan wel rekening mee dat vlees-zonder-bot sneller droog wordt. Dus je moet dan misschien je oventijden aanpassen (vlees er later bij doen oid)
Tray-bake in dit huis betekent echter meestal 'mik een berg groente en aardappels op een bakplaat en we zien wel wat er uit de oven komt'
maria500 schreef:https://uitdekeukenvanfatima.nl/recipe/tortellini-in-romige-pestosaus/
Ik heb dit van de week op en alles bereid in de ovenschotel zelf. Daarin geroerd. Geen pannen gebruikt. Ook geen afwas dus naast de ovenschotel zelf. Moest denken aan dit topic, dus dacht deel het ff!
Supervixen schreef:Deze is hier favoriet:
Ik eet vandaag: Traybake van krieltjes, winterpeen en worst #AlbertHeijn https://www.ah.nl/r/1193142
In plaats van winterpeen gebruik ik gewone wortels, daar vind ik meer smaak aan zitten.
En deze:
Ik eet vandaag: Traybake van kip, paprika, zwarte bonen en chipotle #AlbertHeijn https://www.ah.nl/r/1194169
Hier doe ik vaak nog tortillachips bij.
petitparis schreef:maria500 schreef:https://uitdekeukenvanfatima.nl/recipe/tortellini-in-romige-pestosaus/
Ik heb dit van de week op en alles bereid in de ovenschotel zelf. Daarin geroerd. Geen pannen gebruikt. Ook geen afwas dus naast de ovenschotel zelf. Moest denken aan dit topic, dus dacht deel het ff!
bedankt, klinkt lekker en echt wat ik zoek!