Teziej schreef:En kan je de pasta warm in de salade doen, of moet die eerst afkoelen?
Pastasalade heet dan wel salade, maar meestal komt er geen sla aan te pas.

De lekkerste pastasalade is 'gewoon' afgekoelde pasta waar je dingen als mais, kidney beans, stukjes paprika, stukjes olijf, pijnboompitten, stukjes kip of ham etc. doorheen husselt. Ook nog wat zout, peper, kruiden en een dressing (of bijvoorbeeld walnootolie) en klaar is je pastasalade.
Het lekkerst is het als je het mengsel eerst een paar uur in de koelkast zet voor je het eet. Heb je daar geen tijd of geduld voor, zorg er dan iig voor dat je de pasta na het koken goed afkoelt door het in een vergiet onder koud stromend water te houden (even goed met je hand erdoor ook).
Gisteren nog gemaakt, we hebben er met z'n drieën van gegeten en ik heb nog over voor twee dagen.
En Indiaanse chapati (of zoiets
) is ook heel lekker 
ben ook binnenkort alleen thuis. dus hou het topic in de gaten