Op de plaat kun je net zo goed dat pannetje weglaten vind ik
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird
dat vondt ik wel raar.
Vjestagirl schreef:Aranel schreef:Onder de plaatOp de plaat kun je net zo goed dat pannetje weglaten vind ik
Dan moet je een uur op je plaat staan bikken. En de lol van gourmetten waren de pannetjes. Als je het los op de plaat legt kun je net zo goed gaan steengrillen

) dan is het handiger om het in het pannetje te doen. Anders smaakt de rest van je vlees ook naar ketjap/knoflook. De meeste soorten vis gaan ook in het pannetje, dat krijg je bijna niet meer van de plaat af en groenten/omelet/pannekoek gaat uiteraard ook in het pannetje

En vind het ook wel wat hebben, die pannetjes.
Wat maakt het nou uit hoe mensen gourmetten? Vind dat er hier wel erg met vingertjes worden gewezen.

