Ik doe ook altijd op de gok, en dan tagliatelle koken. Zalm of kip bakken, spinazie a la creme erbij en als het zacht is een bakje kruidenkaas (boursin) er door. Hartstikke lekker!
Invisible
Berichten: 897
Geregistreerd: 03-07-05
Woonplaats: vlakbij den haag
Geplaatst: 16-04-09 13:44
Pasta. champignons, spinazie, creme fresh en een berg geraspte kaas erover
Makkelijk en super lekker
Prince
Berichten: 2517
Geregistreerd: 05-10-03
Woonplaats: Castricum
Geplaatst: 17-04-09 08:19
Lijkt op de andere recepten, maar net iets anders en supersnel klaar:
1 pak verse spinazie (3 ons van de AH) 200 gram gerookte zalm (plakken) 1 pot boursin cuisine volkoren spagettie geraspte oude kaas
De spinazie fijn snijden en roerbakken, boursin cuisine erdoorheen samen met in stukjes gesneden gerookte zalm en nog even opwarmen. Klaar is de saus . In de tussentijd de spagetti koken. En als laatste op je bord wat kaas erover strooien.
verse zalm in blokjes snijden, roerbakken totdat het uit elkaar valt. ondertussen de tagliatelle koken. spinazie bij de pasta (gehakte spinazie) en mee verwarmen. geheel goed verwarmen. pasta afgieten en hollandaise saus eroverheen (zakje, even laten koken) en dan de spinazie/zalm prut.