Als het in de oven staat ruim ik het meteen op en heb ik nog meer plezier van een lekkere hap
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird

gelukkig lukken mijn baksels tot nog toe wel redelijk. Alatariel schreef:Bij mij komt de rotzooi pas na het bakken. Ik ruim alles wel netjes op en meteen in de vaatwasser enzo maar dan moet die cake (of wat dan ook) nog uit het blik en dan begint de ellende.![]()
Bovenkantje mooi bruin, onderkantje nog drab maar dat zie natuurlijk niet van tevoren.
Draai de cake om en flats............... hele aanrecht onder........hmmmmmm ik laat het voortaan mn man wel doen.
Zonnebloem schreef:Maar als de bovenkant mooi bruin is en je prikt met sateprikker zal het wel goed zijn, dan merk je niet dat de onderkant nog drek is. (denk ik)![]()
Zet je hem wel onder in de oven?

brigitta1987 schreef:Zonnebloem schreef:Maar als de bovenkant mooi bruin is en je prikt met sateprikker zal het wel goed zijn, dan merk je niet dat de onderkant nog drek is. (denk ik)![]()
Zet je hem wel onder in de oven?
Als je met een sateprikker tot aan beneden prikt en het is nog drab dan komt hij er echt niet schoon uit hoor! ?