Als ik jou was dan zou ik een lekkere carpaccio maken.
Dat kan eigenlijk niet mislukken en bijna iedereen lust het wel 
Ik zal even voor je uitschrijven hoe je het kunt maken:
Bij de slager haal je gesneden carpaccio (je kunt het ook zelf doen, maar het snijden is lastig omdat je hele dunne plakjes moet maken). Carpacciovlees is rauwe biefstuk/ossenhaas.
Je maakt eerst een bedje van mooie sla, daarop doe je een beetje dressing. Honing/mosterddressing is er erg lekker bij.
Daarop leg je de carpaccio. Probeer hem netjes uit te leggen zodat de plakjes naast elkaar liggen (in elk geval niet gaan stapelen want dan worden het te dikke stukken vlees).
Daarop doe je wat peper en zout en weer een beetje dressing.
Dan doe je er kappertjes op en wat pijnboompitjes. Wat gesnede rode uien staan ook heel mooi. Je kunt ook nog wat zongedroogde tomaatjes snijden er er die overheen doen.
Als laatste doe je er parmezaanse kaas overheen. Die kun je zo in een bakje kopen, maar je kunt ook een stuk parmezaanse kaas kopen en die zelf snijden.
Als je een dunschiller neemt dan kun je er hele mooie krullen mee maken, dat staat heel feestelijk 
Als je er dan ook nog afbakbroodjes en wat kruidenboter en/of tappenade bij doet, dan is je voorgerechtje helemaal af