Jibbel schreef:Een nacht de vorst erover, koken, niet te lang, zodat ze beetgaar zijn, lekker hor!
Of in een ovenschotel, met kip, walnoten en aardappel met schil, das ook heerlijk!!
Oehh heb je een recept?
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird

Jibbel schreef:Een nacht de vorst erover, koken, niet te lang, zodat ze beetgaar zijn, lekker hor!
Of in een ovenschotel, met kip, walnoten en aardappel met schil, das ook heerlijk!!
Kan niet wachten tot we het weer eten!
gisteren nog spruitjes gegeten! Heerlijke wintergroente

Ik zou ze met KILO'S kunnen eten gewoon
In de winter eet ik me er meestal goed ziek in zodat ik weer genoeg heb voor een half jaartje 



HeerlijK!!
Het is het enige wat mijn vriend niet lust. Ik kook ze, giet ze af, gooi er een heleboel plakken kaas overheen. Daarna nog even laten staan en dan heb je heeeeeeeeeeeele lekkere spruiten met gesmolten kaas! 
. Maar met gembersiroop lijkt me het niet zo lekker. Wij doen er altijd spekjes bij door, dat is wel errúg lekker.




