4 pints aardappelen (pressure can)
4 pints pastasaus (pressure can)
4 pints pastasaus (wecken)
5 1 persoons porties andijvie stamppot (vriezer)
3 1p portie spinazie (vriezer)

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Prairy schreef:Ja dat vind ik dus ook een heel groot voordeel, kleinere porties maar ook een veel kleinere pan om schoon te maken.
Kun je wel het merk en type zien? Als je dan daarop googled+handleiding is er vaak wel een te vinden.
Azmay schreef:Ik ga hier even mee lezen, mijn toekomstplannen betekenen dat ik voedsel moet gaan bewaren.
Ik twijfel nog of ik hier al een pan ga kopen of tzt pas, maar ik vermoed dat ik binnekort wil gaan oefenen.
Ben nu youtube aan het af struinen, krijg zin in eten zo
Marcella schreef:Met wecken gebruik je ook zout is om te conserveren voor gebruik spoel je ze even af.
Marcella schreef:Met wecken gebruik je ook zout is om te conserveren voor gebruik spoel je ze even af.