Sheran schreef:O sorry, ik las echt scheef.
Echt waar? Álle bonen? Er zijn er zoveel! En linzen? In een curry merk ik er nauwelijks iets van. Maar inderdaad, als je iets echt heel vies vindt, dan proef je het altijd wel een beetje.
Soms lust ik wel Chili con carne, maar daar zit dus veel gehakt in, is het gelijk niet vega meer.
Witte en bruine bonen lust ik verder echt niet. Ook nooit gegeten want ook mn ouders vinden het niet lekker
Wel eens wat geprobeerd omdat ik een blik gekregen had en tijdens klimweekend wordt (helaas) ook vaak bonen gebruikt ipv vlees ivm de vega's. Wraps met bonenschotel bijvoorbeeld, dan eet ik minimaal en vaak heb ik voor deze gevallen een extra blik soep bij zodat ik mn maag iig vol kan krijgen.
Kikkererwten lust ik wel, maar als vervanger van gehakt in voor mij bekende gerechten, is het net niet zo lekker. En dan maak ik het automatisch niet meer klaar. Ik geniet echt van eten dus moet wel lekker zijn.
En er is tegenwoordig zoveel op de markt. Heel veel verschillende soorten en smaken. Ik vind heel veel lekker maar vooral de 'vis'burgers van So fine en vivera vind ik erg lekker, of de 'kip'nuggets van Vivera. Of gewoon een grote groente loempia in de oven doe ik ook wel eens als 'vleesvervanger'. 
heb Catrice idd. En qua foundation etc een niet zo bekend merk die ook claimen niet aan dierproeven te doen.
Koste me echt wat nadenk werk om me daarover heen te zetten, zo gek hoe je gewoontes hebt die eigenlijk nergens over gaan... Net zoals dat je melk nodig hebt voor je botten. Nee, je hebt calcium nodig! Maakt niet uit waar je dat dan vandaan haalt natuurlijk.