Moderators: Ladybird, Mjetterd, xingridx, ynskek, Polly
CCCCC schreef:Elke dag kaas of pindakaas vind ik ook niets. Iemand tips? (wat ook budget is haha)
hesterve schreef:Ik kom evene onder mn meelees steen vandaan... Het weggooien van grote hoeveelheden vlees is echt doodzonde. Zat te denken wat ik als ondernemer daar mee zou doen. Had het volgende bedacht: Vlees is best lang goed te bewaren inde vriezer (als je het juist verpakt) zou de slager niet beter een aantal weken het " weggooivlees" op kunnen sparen in de vriezer en als hij een partijtje heeft een reclame kunnen maken met een verrassingspakket voor een schappelijke prijs (wel duidelijk aangeven dat dit al ingevroren is en zo thuis de vriezer in kan). Wie weet vind je werkgever zoiets wel een goed idee!
Voor de anderen : Petje af dat jullie hier zo goed mee bezig zijn!! (probeer er zelf ook steeds meer op te letten maar kom bij lange na niet bij de bedragen die hier gehaald worden...)