En ook al zag het er niet uit het was bijzonder lekker!
Vrijdag wil ik deze maken

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
juval schreef:gisteren pulled chicken gemaakt, met ui knoflook en 200ml barbequesaus 4 uur op slow, het was goed gelukt. Lekker zoet, maar een volgende keer probeer ik het wat pittiger/zouter te maken. Ik ben normaal niet gewend om veel met kruiden te koken, dus daar heb ik nog wat in te leren.
mijn volgende plan is om gehaktballen te proberen, daar zag ik in een facebookgroep een interessant recept voorbij komen.
EedihcrO schreef:je dan kunnen we praten hier ook 2 glutenvrij!Ik doe er quinoa bij. Mijn ouders vroeger rijst. En de kinderen eten het het liefst met een wrap oid. Ik kan dat niet ivm glutenvrij eten.
Hier ook zwarte bonen, maar dat komt vooral omdat ik heel veel andere bonen niet kan eten. Dan gaan mijn darmen op hol. Vroeger was het gezegde bij ons thuis: iedere boon een toon![]()
Dat het ook het zuur eruit haalt wist ik overigens niet.
Overigens eten de kinderen de Chili hier stukken beter sinds ze weten dat er chocola in zit.