Ik heb bij de mac gewerkt, de broodjes die klaar zijn worden toch altijd klaar gelegd? Dat is dus in de 'bin', zo heet dat ding. Toen kwam er een nieuwe, die hebben ze dus wijsgemaakt dat omdat het op zondag altijd beredruk is, ze dan de 'opblaasbin' gebruiken en of ie die effe wilde gaan pakken op de zolder
Jong heeft een uur op de zolder gezocht 
Of ook bij de mac, een jonge nieuwe manager, werd ingewerkt door mijn vriend, die was ook manager daar. 's Morgens vroeg, restaurant nog gesloten, had m'n vriend spullen uit het magazijn gehaald en komt luid brullend aanzetten: Kooooffie thee limonade vieze boekjes!!! Enherhaalde dit tot ie voor bij de kassa's stond. Jonge manager keek 'm heel duf aan, ehhh hoort dat zo? Ja natuurlijk hoort dat, dat doen we hier allemaal! Crew die er stond bescheurde het helemaal, speelde vrolijk mee. Volgende dag, jonge manager ging naar 't magazijn, kwam terug met de spullen, en ja hoor, hij deed braaf wat 'm geleerd was.. banketstaaf was alleen dat het restaurant nu wél open was
En er dus ook een gast stond, wel een vaste, dus die wist onderhand wel hoe het werktte
Crew en vriendlief pieste bijna in de box van het lachen, en het arme jong begreep het toen pas dat er iets niet klopte

Je zou toch maar achter die lichtkmopjes gaan zoeken seg! (sorry

uhmm weet je héél zeker dat die zo heet?