Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird
MootjeH schreef:Bruschetta van maken: plakjes stokrood insmeren met een teentje knoflook en wat olijfolie. Eventueel nog wat Italiaanse kruiden erop en een plakje tomaat en dan even onder de grill.
Vadalma schreef:MootjeH schreef:Bruschetta van maken: plakjes stokrood insmeren met een teentje knoflook en wat olijfolie. Eventueel nog wat Italiaanse kruiden erop en een plakje tomaat en dan even onder de grill.
Ja daar dacht ik ook meteen aan, is echt heerlijk!
word ie weer knapperig en net zo lekker
):
melkbus schreef:gehakt, champignons, paprika, uitjes even bakken in de koekepan en op smaak maken met peper, zout en paprikapoeder. Stokbrood in de lengte doormidden snijden, uithollen en vullen met gehaktmengsel. Geraspte kaas erover en even in de oven of onder de grill. Vulling van stokbrood naar de paarden, hebben jullie allebei iets lekkers
Mjamm !
)
MootjeH schreef:Bruschetta van maken: plakjes stokrood insmeren met een teentje knoflook en wat olijfolie. Eventueel nog wat Italiaanse kruiden erop en een plakje tomaat en dan even onder de grill.

Maar die bruschetta is erg lekker ook
lieniminnie schreef:gewoon toostenword ie weer knapperig en net zo lekker
(maar dat valt wel een beetje in het niet bij alle lekkere dingen die hier al gezegd zijn).