in een overigens peperduur restaurant waar de koks hun best hebben gedaan lekkere hapjes te maken.Ik kwam gister tegen een sushi receptenboek met 500 recepten en de filosofie achter sushi. Naast lekker ook leerzaam. Vond een rolmatje en norivellen.
Vandaag op kakelverse visjacht gegaan. En met tonijn en zalm thuisgekomen. Meteen komkommer avocado en mango meegenomen.En aan de rol gegaan. De poging viel me niet tegen. De nori vellen bleven netjes goed. En de vulling na doorsnijden redelijk in het midden. En de rijst heerlijk op smaak.
De eerste was tonijn en komkommer, daarna zalm en avocado en daarna ook nog komkommer bij. De mango was teveel.
Wie maakt nog meer zelf en wat is dan jullie favoriet?
. Alleen plakte de rijst gigantisch aan het rolmatje, dus daar ging iets verkeerd met rollen
. Zag later op een filmpje dat je het matje steeds terug moet trekken. Dus dat gaan we de volgende keer proberen.


net als al die zaadjes er omheen. Geen sesam, maanzaad of wat ook. Daarom is ergens kopen ook een redelijk drama.