ijsberg sla
eieren gekookt (2 stuks)
sla-slaus (soort mayo)
honing dressing
wat tomaatjes

en wat nog meer is zo weinig
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird

.
wij eten ook wel eens van die gevulde pasta'tjes door de sla, of lekker champions bakken met kruiden in de pan en er door heen
. of lekker croutons/pijnboompitjes of stukjes gerookte kipfilet, of brie/feta, of uhh ... tjsa er is zoveel lekker er door heen!
Trouwens ook heel lekker als je de ijsbergsla vervangt door rucola, de zilveruitjes er uit haalt en er gekookte penne aan toevoegt (wel even goed laten afkoelen, niets zo vies als een warme pastasalade!)



)
hij moet niet TE zoet worden.. is even kijken wat je lekker vind.. Merlinde schreef:Wij hebben altijd hele simpele sla
Ketchup, mayonaise, knoflookzout ( niet in NL verkrijgbaar geloof ik ) beetje suiker, en aantal eitjes

Sjolvir schreef:sla (rucola, ijsberg en gewone eventueel eikeblaadje)
feta
vlierbloesemsiroop gemengd met knoflooksaus als dressing
croutons
cherry tomaatjes of snoeptomaatjes
komkommer
paprika
pijnboompitjes
eitje of stukjes kip filet
maar dan zonder de honing & dressing. Heerlijk!