Ik heb het wel eens gebruikt als hapje met meloen, in een salade of op een stokbroodje met mozzarella, tomaat en een zelfgemaakte dressing.
Maar ik koop geen Parmaham meer omdat het een beetje eentonig werd hoe ik het maakte…. Ik ben, wat de Parmaham betreft, "Recept-loos" geworden... Toch is en blijft het een lekkere ham.
Wie heeft er tips voor als hapje of bij een hoofdgerecht?
Kan het ook bij "warme" gerechten gebruikt worden?
Hoe?
En met wat?
Bereidingswijze en omschrijving van je recept is handig.

En weet iemand per ongeluk ook de naam van die franse worst/ham met die witte stukjes erin?
Hij is aan de buitenzijde gekruid (in plakjes het randje) en soms is hij met peper bewerkt.
Ik kom niet meer op de naam…..

). Dit rol je op, satéprikkers erbij, in een ovenschaal en afhankelijk van hoe dun je de kip hebt gesneden erin laten staan (ong. 180 graden) tot het gaar is.
Lekkerrr!

Dus hebben we het maar op het internet gevonden! Komt trouwens van