Nu hebben wij met Sinterklaas iets leuks bedacht, iemand maakt het voorgerecht, de ander het hoofdgerecht en ik mag het toetje maken.
Nou wil ik dus zelf proberen zo'n chocoladelasagne te maken. Ik heb al enig idee hoe het moet maar ik kan wel een paar leuke tips gebruiken!!
Wat ik ongeveer wil gaan doen:
Voor de lasagne bladen ga ik chocolade au bain marie smelten en er een plaat van maken op een bakplaat waardoor ik dus bladen krijg. Dit wil ik evt met puur, melk en witte chocolade doen
Daartussen komen laagjes van chocomousse. Die wil ik ook zelf gaan maken want dat lijkt me het lekkerst en dan van witte en van pure chocolade hmmmmm..
En natuurlijk moet er een (of twee) bolletjes ijs bij... iemand suggesties??
Ik zit er zelf aan te denken om er kleine stukjes fruit bij te doen (aardbei of framboos bijv.) lekker fris en geeft een leuke kleur.
Alle tips en ideeen zijn heel erg welkom!!
Groetjes Rubiquil

) voor der op?
' Maar het is echt heeeeerlijk... 
Ik bedoel niet die confiture dingen die je in het groen en roodt hebt, maar van die kirsch kersjes. 


