En hij is heerlijk! Proberen dus! 

- Dr. Oetker kwarktaart pakket, neutraal
- 500 gram (magere) kwark
- 250 ml slagroom
- 1 grote pot stoofperen op sap
- Water
- 50 gram boter
- 1 zakje Taartina
- 100 ml Grenadine siroop
De bodem:
Boter smelten in een pan en het zakje 'bodem mix' toevoegen. Goed roeren.
De kruimelige koek in de bakvorm, met een lepel aandrukken en glad strijken.
Bakvorm in de koelkast tot dat de kwark vulling klaar is.
De vulling:
Haal de stoofperen uit de pot en snij alle stoofperen in kleine stukjes.
Volgens de dr. Oetker verpakking heb je 400 ml water nodig. Gebruik hier voor al het sap uit de pot, en leng het met water aan tot 400 ml.
Dit sap gaat samen met 250 gram slagroom, 500 gram kwark en het zakje 'taart mix' in een mixer. Goed mixen.
3/4de van de gesneden stoofpeer er bij. Nog een keer goed mixen.
Bakvorm uit de koelkast halen en het kwark mengsel in de vorm gieten. Glad strijken en terug in de koelkast.
100 ml grenadine siroop aanlengen met water tot 250 ml. Ongeveer 3 eetlepels limonade in de maatbeker houden en dit mengen met het zakje Taartina.
De rest in een pan aan de kook brengen. Wanneer het kookt de mix limonade en Taartina toevoegen en even laten koken.
De gelei een beetje af laten koelen. Ondertussen de overige stukjes stoofpeer over de taart verspreiden.
Daarna de gelei over de taart heen gieten. De taart daarna nog min. 20 minuten in de koelkast, voor aansnijden.


Maar wel een goed idee en hij ziet er lekker uit!

. Dit is namelijk echt veeeeeel te lekker volgens mij
.
kom jij hier mee aan! 