Hou je van Massala? Die zou je dan met verse kokos kunnen maken. Ik vind het daar zelf te 'korrelig' van structuur van worden, maar de smaak is lekker.
Anoniem
Geplaatst: 22-09-20 11:11
Kapje eraf, sap apart, mengen met rum. Beetje loswrikken van het vlees, klein maken. Alles er terug in met ijsklontjes en drinken maar
Ik vind ze niet zo lekker om zo te eten, maar ben helemaal gek op zelfgemaakte kokosmacronen Het recept zou je even moeten googlen.
lovelynutia
Berichten: 4858
Geregistreerd: 26-05-04
Woonplaats: Almere-Haven
Geplaatst: 22-09-20 11:35
Hanafubuki schreef:
Kapje eraf, sap apart, mengen met rum. Beetje loswrikken van het vlees, klein maken. Alles er terug in met ijsklontjes en drinken maar
Precies wat ik zou voorstellen beetje sap erbij kan ook nog soort pina colada hebben wij ook gedaan
moonsparkle
Berichten: 22698
Geregistreerd: 21-03-05
Geplaatst: 22-09-20 12:03
Kokosmelk van maken, goed voor droog haar en dan hou je ook nog kokosvet over vervolgens kun je die in de pan doen en kokosolie maken wat je weer kunt gebruiken om in te bakken. En dan hou je ook nog kokossnippers over voor gerechten of door ontbijtmuesli. Dan heb je de kokos wel optimaal benut.