2013: Schimmeltje Sylvester van B naar M1!

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

 
 
Nynke_Mandy

Berichten: 3946
Geregistreerd: 29-05-11
Woonplaats: Kloosterburen (GR.)

2013: Schimmeltje Sylvester van B naar M1!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-12-13 14:44

Afbeelding

Hoi allemaal!


Ook ik wil graag het afgelopen jaar van Syl en mij aan jullie laten zien. Ik heb al heel wat topics geplaatst afgelopen jaar, en ik heb er superleuke reacties op gekregen!

Afgelopen jaar heb ik zo veel van deze geweldige pony geleerd! Vooral op dressuurgebied. Springen vind Sylvester ook erg leuk. Syl is een 17 jarige schimmelruin. Bij de huidige eigenaar sinds ik hem rijd. Bij de vorige eigenaar ook M gestart maar geen winst gehaald. Syl is een hele lieve, schattige, maar ook enorm slimme pony die wel wat trucjes heeft.

Ik kan alvast zeggen dat het enorm moeilijk is om maar 15 foto’s zichtbaar te laten zien! Ik heb er namelijk 1300 van dit jaar, hahaha!

Ik zal wel beginnen bij het begin, ik kan alvast vertellen dat het een lang verslag gaat worden! Veel leesplezier!

November ’12

In november kreeg ik de vraag of ik Sylvester wilde gaan rijden. Een geweldige kans, omdat ik heel veel van hem zou kunnen leren. Ik zat alleen met mijn toenmalige leasepony Mandy. Ik was eigenlijk “uitgeleerd” met haar, en ik begon ook te groot te worden. Ik vond het alleen zo moeilijk om te stoppen. Ik wist niet wie er na mij voor haar zou gaan zorgen namelijk. Uiteindelijk toch wel voor Syl gekozen, en is mijn zusje Mandy gaan leasen.

Op 18 november heb ik voor het eerst op Syl gereden. In november heeft Syl me een beetje uitgeprobeerd. Hij is een enorme boef, en wou per se zijn zin hebben. Ik heb hem wel duidelijk moeten maken dat ik dan de baas ben. Gelukkig is hij sindsdien heel braaf :)


December ’12


Op 1 december was er een onderlinge wedstrijd met de manege. Wij gingen ook meedoen in de L1. Gewoon voor de lol, kijken hoe het zou gaan. Ik reed hem immers nog maar 2 weken! Het ging heel goed! Syl was braaf, en we werden zelfs 1e met 211 punten!
Afbeelding

Syl had een veelzijdigheidszadel, maar deze was niet heel mooi meer en zat niet heel fijn. Dus zou Syl ook een dressuurzadel krijgen. Eerst gereden met het zadel van de andere pony Mack.

Verder lekker bezig geweest met vrij rijden en trainen. Het is natuurlijk ook supergaaf dat zo’n pony heel veel spulletjes heeft dus lekker veel met mutsjes en matchende dekjes rijden!
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 4412_n.jpg
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 0457_n.jpg

Als het slecht weer was wouden de eigenaren van Syl hem wel naar de manege brengen, zodat ik hem daar kon rijden. Heel fijn!
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 7016_n.jpg

Ook reden we wat lesjes mee op de manege.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 2791_n.jpg

Om 2012 af te sluiten zijn we 30-12 naar het Lauwersmeer geweest met 5 andere vriendinnen en hun pony’s! Jeetje wat kon Syl hard, en wat was het gezellig!
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 8407_n.jpg
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 3644_n.jpg


Januari ’13:


We zijn eerst lekker gaan trainen voor ons officiële B-debuut! Soms was het heerlijk weer en konden we lekker op stal trainen.
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6759_n.jpg

We deden mee aan een longeerclinic op de manege. Heel leuk!
http://www.marneruiters.com/2013-01-05D ... ster_5.jpg

13 januari was het zover; we hadden ons B-debuut! Ik was heel erg zenuwachtig, maar het ging enorm goed! We hadden 197 en 195 punten met een 2e en 4e prijs! Dat had ik echt nooit gedacht!
Afbeelding

Ook deden we mee aan de wintercup op de manege. Een onderlinge wedstrijd. We deden mee in de L1, en werden 3e met 192 punten! Het ging niet super, maar goed genoeg dus.
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 7192_n.jpg

Onze tweede keer officieel resulteerde in 195 en 193 punten en een 2e prijs! Syl vindt wedstrijden super begon ik te merken. Hij heeft een echt wedstrijdhoofd, wanneer hij de ring in komt, lijken zijn ogen extra schattig, oortjes extra lief en zijn de pasjes extra schattig.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 1175_n.jpg


Februari ‘13


Februari zijn we begonnen met een dressuurclinic met teugeldrukmeter. Heel leerzaam en interessant! Ik zat een paar keer in rood, maar had het mijzelf gauw afgeleerd. Natuurlijk ook mooi in set!
Afbeelding

Ook deden we mee met onze eerste springclinic op de manege! Syl vindt het geweldig kon ik merken! Een leuke afwisseling tussen de dressuur door.
En weer trainen voor de wedstrijden, we hadden er alweer 7!
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 1900_n.jpg

Voor het eerst dressuurclinic van Niesette Haringsma. Veel goede dingen over gehoord, dus ook meegedaan. Het klopte allemaal, ze geeft heel leuk en duidelijk les! Direct wat huiswerk meegekregen!
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 1594_n.jpg

En weer wedstrijd, deze keer 197 en 193 punten met 2 2e prijzen. We waren dus L1 startgerechtigd. In 3 wedstrijden, niet te geloven wat een toppony!
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 9976_n.jpg


Maart ‘13


Het begon weer lekker weer te worden! Begin maart gingen we lekker springen bij stal, en buiten uitstappen.
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 2053_n.jpg
Afbeelding

We deden mee aan de gekostumeerde wedstrijd als milkakoe en -boer samen met mijn beste vriendin Lotte en Tinker James.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 3138_n.jpg

En een springclinic wat Syl weer heel leuk vond!
http://www.marneruiters.com/2013-03-10E ... ter_05.jpg

Onze laatste keer in de B zorgde voor 196 en 194 punten met 2x een 1e prijs en 40 euro! We eindigden in de B met dus 13 winstpunten! Ook mijn vriendin waarmee ik wedstrijden rijdt was nu L1 startgerechtigd dus konden we de volgende keer L1!
30 maart hadden we ons L1 debuut. Dat zorgde voor 179 en 185 punten! Direct L1+1 dus!
http://imageshack.us/a/img51/4421/z5gw.jpg


April ’13


6 april was de fancy fair van de manege hier. Samen met mijn 3 beste paardenvriendinnen reden we een kür op muziek viertal op James Bond. De pony’s vonden alleen de harde muziek erg spannend, waardoor er wel wat bokjes en erg veel middengalop in voorkwam :’) Heel erg gaaf om te doen!
http://www.marneruiters.com/2013-04-06/ ... 13_024.jpg

13 april weer wedstrijd in Bedum. Deze keer reden we 2x winst namelijk 187&183. Met een 2e prijs erbij. Indoorseizoen was alweer bijna afgelopen.
14 april deden we mee aan de springclinic op de manege. Springen ging ook steeds beter!
Afbeelding

Ondertussen lekker trainen bij stal!
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 2620_n.jpg

Wedstrijd in Oostwold zorgde voor 192 en 184 punten met een 2e prijs! Het ging hard met de punten! Laatste indoorwedstrijd alweer.
Dressuurclinic van Niesette Haringsma, weer veel geleerd:
Afbeelding


Mei ‘13


4 mei was er lentekampdag op de manege. Hieraan deden we ook mee. ’s Ochtends hadden we een springles, ’s middags toilletteerles en een fotoshoot en ’s avonds dressuurles! Super dat de manege dit allemaal organiseert. Vooral van de fotoshoot heb ik echt hele mooie foto’s overgehouden!
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6531_n.jpg
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 2932_n.jpg
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 0715_n.jpg

12 mei voor het eerst springclinic in de buitenbak. Syl vindt het geweldig! Ook ik begin steeds meer te durven. Met Mandy vond ik springen soms best eng, maar met Syl heb ik daar geen last van. Hij weigert nooit, haha.
http://www.marneruiters.com/2013-05-12E ... ter_04.jpg

15 mei proevenclinic. We reden 2x 185 punten. Ook veel nuttige tips gehad!
Afbeelding

17 mei was de selectie voor het jeugdstimuleringsplan (JSP) Groningen. Bij het JSP krijg je 12 lessen en 2x een andere activiteit waarvoor je geselecteerd kunt worden. Dit kan dan voor een goedkopere prijs dan wat je normaal hiervoor zou moeten betalen. Tijdens de selectie in Tolbert kregen we al een klein beetje les van Odilia Arkema.
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6091_n.jpg

18 mei onze eerste keer outdoorwedstrijd in Ulrum. Buiten loopt Syl een stuk fijner en dat merkte ik direct. 183 en 198 punten deze keer! Met een 1e en 2e prijs.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 4328_n.jpg

De komende week te horen gekregen dat we geselecteerd zijn voor het JSP!!! Samen met de vriendin waarmee ik wedstrijden rijd! Super gaaf!
Het weekend van 25/26 mei was geweldig. De derby op de manege hier, toch wel de allergaafste wedstrijd die er is (samen met de kampioenschappen). 25 mei reden we 185&183 met 2x een 1e prijs. 26 mei reden we 192&186 punten met een 1e prijs. Ook hebben we enorm veel leuke spullen gewonnen namelijk: Een hoofdstel! Sokken, bandages, rozetten, 60 euro, en het Rabo Talenten pakket met daarin een dekje, zadelhoes en ik mocht als VIP naar de Rabo Talentendag!!
En we waren L2 startgerechtigd!
http://www.marneruiters.com/derby%20201 ... erkt_1.jpg


Juni ‘13


2 juni naar Harkstede geweest, met het nieuwe hoofdstel! 2x 195 punten en 2x een 2e prijs. Een grote zak voer van Havens en een set beenbeschermers! Super vet! Daar was ook springen, geweldig om te zien! Hopelijk doen wij het volgend jaar ook een keer!
Afbeelding

Lekker lessen bij Odilia Arkema in Marum voor het JSP. Een hele fijne bak om in te rijden, en enorm groot!
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 9445_n.jpg

En 22 juni weer wedstrijd in Aduard. 185&187 punten met een 1e prijs! Ondanks het korte inrijden en slechte weer.
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 2504_n.jpg
Juli ‘13


Een maand met geweldige gebeurtenissen!
8 t/m 10 juli minikamp begeleid. Syl ging lekker mee, dus ik kon lekker doortrainen. Heel gezellig was het! Lekker gesprongen en getraind op het weiland met hem.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6494_n.jpg

11 juli: De laatste keer trainen voor de Groningse kampioenschappen!
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... .jpg?lvh=1

12 juli, de Groninger kampioenschappen in de L1! Een enorm gave ervaring! In de proef die iedereen zou rijden kreeg ik van de ene jury 199 punten en van de andere 183 geloof ik. Het was 63,67%. 4 personen gingen er door naar de finale, EN WE MOCHTEN DOOR!! Echt heel gaaf! Syl was alleen een beetje moe, dus ging de finale niet heel lekker met 2x 182 punten. 60,67%. Daarvan het gemiddelde is 62,17% en we zijn 4e geworden van heel Groningen!
Afbeelding

Daarna het maxikamp van 22 t/m 26 juli. GE-WEL-DIG. Ik heb zo veel geleerd. Dressuur, springen, buitenrijden. Super!
Afbeelding
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 7989_n.jpg
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6264_n.jpg
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... .jpg?lvh=1


Augustus ‘13


3 augustus was de Zomercup op de manege. Een onderlinge wedstrijd met op deze dag de dressuur. We gingen voor het eerst L2 starten en haalden direct 205 punten en een 1e prijs en werden ook nog eens kampioen van de dressuur!
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 7224_n.jpg

4 augustus meegedaan met het springen. Dit ging niet geweldig, haha. 5e geworden, de stijlpunten weet ik niet meer.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 8175_n.jpg

Toen van 7 t/m 14 augustus op vakantie geweest naar Schipborg met de pony’s, eigenaren van Syl en Mack en een vriendin die op Mack rijdt! Het was geweldig! Nog nooit zó lekker buiten gereden! Ook werd er een wedstrijdje georganiseerd bij de camping. We deden mee in het L2, en haalden 209 punten!
Afbeelding
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 7564_n.jpg
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 0549_n.jpg

Op vakantie ook de knoop doorgehakt dat we 17 en 18 augustus L2 zouden gaan starten! Ook dit ging beter dan verwacht! Op de 17e haalden we 188&190 punten met een 1e en 2e prijs. Op de 18e haalden we 184&201! Met een 1e prijs. Daarmee hadden we ook de hoogste gemiddelde ponyscore over de 2 dagen en hebben we de Herfstbokaal van de Waddenruiters gewonnen!
Afbeelding

Eind augustus lekker bij het Lauwersmeergebied wezen rijden! En even lekker uitracen natuurlijk!
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 9711_n.jpg


September ’13
JSP lessen waren weer begonnen bij Odilia!
Afbeelding
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 2282_n.jpg

14 september weer wedstrijd Kloosterburen. 187 en 184 punten met een 1e en 2e prijs! Helaas de 2e dag afgelast door de weersomstandigheden.


Oktober ‘13
5 oktober dressuurclinic van Niesette Haringsma, het blijft leerzaam:
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 0119_n.jpg

19 oktober gestart in Bedum. 186&183 punten met een 2e prijs. 20 oktober in Warffum met 182 en 186 punten. Direct al te merken dat indoor niet echt Syl’s ding is…
Eind oktober de herfstkampdag op de manege. ’s Ochtends lekker naar Lauwersoog, spelletjesles en dressuur van Niesette!
Afbeelding
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 2597_n.jpg


November ‘13


9 november hadden we ons M1 debuut. Als resultaat 170 en 168 punten. We moeten hard werken aan de impuls en de galoponderdelen.


December ‘13


1 december voor de 2e keer gestart in het M1. De eerste proef ging niet fijn. Ik kreeg weer geen reactie op mijn been (173) en dus besloten de 2e proef HC met zweep te starten. Toen haalden we 185 punten!
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 9164_n.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------

In dit hele jaar hebben we heel veel leuke dingen gedaan, met als toppers toch wel: De vakantie naar Schipborg, maxikamp, kampioenschappen, Herfstbokaal en Zomercup gewonnen en alle lieve momentjes met die toppony!
We zijn nu heel erg hard aan het trainen aan de impuls, omdat dat nog niet helemaal goed voor elkaar is. Verder gaan we waarschijnlijk in 2014 (zomer) ook een keertje springen! Ik hoop ook daarbij een winstpunt te halen. Verder wil ik volgend jaar proberen een winstpunt te halen in het M1 en natuurlijk weer veel lol maken en veel leuke dingen doen!

Groetjes Nynke en Sylvester

Sylvester EINDSTAND Dressuur B+13 L1+19 L2+11 M1+3 Springen BB+2 | Mandy L1+5 eindstand onderling
[EJL-ITP] Mijn laatste jaar met schimmel Sylvester.


EmmyJoycee

Berichten: 5034
Geregistreerd: 03-11-11
Woonplaats: Oude bildtzijl

Re: 2013: Schimmeltje Sylvester van B naar M1!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 14:55

Leuk topic!

Totaal niet belangrijk

Siepie

Berichten: 5649
Geregistreerd: 28-10-09
Woonplaats: Dalfsen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 14:56

Prachtig overzicht! Jullie zijn een prachtig duo!! :D :D

“A dog is the only thing on earth that loves you more than he loves himself.” ~ Josh Billings
[o]

j1988
Berichten: 121
Geregistreerd: 24-09-13

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 14:59

Hele leuke veelzijdige combinatie!! Heel veel succes verder nog in de M!!

Alysia

Berichten: 261
Geregistreerd: 24-12-12
Woonplaats: Zeeland

Re: 2013: Schimmeltje Sylvester van B naar M1!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 15:04

Mooie foto's! Was jullie al eens tegen gekomen op Instagram ;) Heel gaaf :)

PeerAppel

Berichten: 3381
Geregistreerd: 06-09-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 15:09

Aaah, ik vind jullie zo leuk he! Jullie zijn echt hard vooruit gegaan en ik vind het echt heel knap wat jullie allemaal bereikt hebben! Echt toppers! +:)+
En ik had toch gelijk he, :P Voordat ik een keer wedstrijden zou starten zat jij al in de M1. :D

Nynke_Mandy

Berichten: 3946
Geregistreerd: 29-05-11
Woonplaats: Kloosterburen (GR.)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-12-13 15:09

Bedankt allemaal :D
PeerAppel schreef:
Aaah, ik vind jullie zo leuk he! Jullie zijn echt hard vooruit gegaan en ik vind het echt heel knap wat jullie allemaal bereikt hebben! Echt toppers! +:)+
En ik had toch gelijk he, :P Voordat ik een keer wedstrijden zou starten zat jij al in de M1. :D

Hahaaha ja, toch gelijk gehad!

Sylvester EINDSTAND Dressuur B+13 L1+19 L2+11 M1+3 Springen BB+2 | Mandy L1+5 eindstand onderling
[EJL-ITP] Mijn laatste jaar met schimmel Sylvester.

Lindee

Berichten: 2919
Geregistreerd: 22-09-08
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 15:09

Wat een mooi overzicht Nynke en wat zijn jullie onwijs vooruit gegaan als combinatie, ziet er echt super uit! +:)+
Jullie zijn een erg mooie combinatie en jullie gaan vast nog heel ver komen.

Nynke_Mandy

Berichten: 3946
Geregistreerd: 29-05-11
Woonplaats: Kloosterburen (GR.)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-12-13 15:10

Lindee schreef:
Wat een mooi overzicht Nynke en wat zijn jullie onwijs vooruit gegaan als combinatie, ziet er echt super uit! +:)+
Jullie zijn een erg mooie combinatie en jullie gaan vast nog heel ver komen.

Dankjewel!

Sylvester EINDSTAND Dressuur B+13 L1+19 L2+11 M1+3 Springen BB+2 | Mandy L1+5 eindstand onderling
[EJL-ITP] Mijn laatste jaar met schimmel Sylvester.

Blijheid

Berichten: 10106
Geregistreerd: 19-05-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 15:11

Jullie zijn echt een hele leuke combinatie!
Als ik iets kleins mag zeggen wat me opvalt, op de thuisfoto's en trainingsfoto's zit je er echt keurig op, maar op de wedstrijdfoto's ga je wat achterover hangen. Probeer op wedstrijd net zo relaxed te rijden als thuis, dan komt het met die impuls ook helemaal goed!

Vanillia

Berichten: 6298
Geregistreerd: 22-09-02
Woonplaats: Tilburg

Re: 2013: Schimmeltje Sylvester van B naar M1!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 15:14

Ik vind jullie echt een super leuk stel samen, hele leuke foto's! :)

Sabine_95

Berichten: 423
Geregistreerd: 10-02-12
Woonplaats: De Krim (Overijssel)

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 15:16

Leuk overzicht, heb inderdaad heel wat topics gezien van het jaar.

Ik vind jullie echt een hele leuke combinatie! En succes in het M ;)

Udette You'll be always in my heart.
Dinera mijn paardenmaatje! Dressuur B+24 L1+25 Reserve kampioen Drenthe L2+29 M1+26 M2+14 Z1+22 Z2+23 ZZ-licht+2
viewtopic.php?f=217&t=1759324

Taifoen

Berichten: 774
Geregistreerd: 03-08-12
Woonplaats: Amstelveen

Re: 2013: Schimmeltje Sylvester van B naar M1!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 15:21

Super leuk Nynke! Syl is zo gaaf, en jullie zijn super samen :)

Taifoen

Isa
Berichten: 2263
Geregistreerd: 09-03-11
Woonplaats: Amsterdam

Re: 2013: Schimmeltje Sylvester van B naar M1!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 16:02

Blijft een geweldige combinatie, leuk overzicht! :D

ilsz

Berichten: 46
Geregistreerd: 11-06-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 17:05

Wat zijn jullie een leuk duo, leuk overzicht! En wat een geluk heb je met de eigenaar van Syl :)

Liesjeex

Berichten: 638
Geregistreerd: 08-07-13

Re: 2013: Schimmeltje Sylvester van B naar M1!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 17:14

super leuk ! jullie zijn echt schattig samen :j

hoi :)

Ntlie_

Berichten: 12259
Geregistreerd: 29-06-04
Woonplaats: Zeeland

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 17:21

Wat zijn jullie een onwijs leuke combinatie! :D Wel eens vaker topics van jullie samen gezien en toen vond ik jullie ook al zo'n ontzettend leuk stel samen. :j Jij rijdt echt ontzettend netjes en jullie hebben overal zoveel plezier in!

Leuk overzicht en hele leuke foto's. :D

Nynke_Mandy

Berichten: 3946
Geregistreerd: 29-05-11
Woonplaats: Kloosterburen (GR.)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-12-13 17:27

Bedankt allemaal! :D

Blijheid schreef:
Jullie zijn echt een hele leuke combinatie!
Als ik iets kleins mag zeggen wat me opvalt, op de thuisfoto's en trainingsfoto's zit je er echt keurig op, maar op de wedstrijdfoto's ga je wat achterover hangen. Probeer op wedstrijd net zo relaxed te rijden als thuis, dan komt het met die impuls ook helemaal goed!

Heb je helemaal gelijk in :j Op wedstrijd wil ik 'nog netter' zitten, maar ik ga dan dus erg achterover hangen inderdaad. Ik ga er op letten :)

ilsz schreef:
Wat zijn jullie een leuk duo, leuk overzicht! En wat een geluk heb je met de eigenaar van Syl :)

Dat heb ik zeker :D

Sylvester EINDSTAND Dressuur B+13 L1+19 L2+11 M1+3 Springen BB+2 | Mandy L1+5 eindstand onderling
[EJL-ITP] Mijn laatste jaar met schimmel Sylvester.

NeverGiveUp

Berichten: 7267
Geregistreerd: 23-12-09
Woonplaats: Amersfoort

Re: 2013: Schimmeltje Sylvester van B naar M1!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 17:28

Leuke combi zijn jullie! :)

http://www.demestkever.nl/

We'll run wild
We'll be glowing in the dark


Y;(

Nynke_Mandy

Berichten: 3946
Geregistreerd: 29-05-11
Woonplaats: Kloosterburen (GR.)

Re: 2013: Schimmeltje Sylvester van B naar M1!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-12-13 17:31

Dankjewel!

Sylvester EINDSTAND Dressuur B+13 L1+19 L2+11 M1+3 Springen BB+2 | Mandy L1+5 eindstand onderling
[EJL-ITP] Mijn laatste jaar met schimmel Sylvester.

Snollygoster

Berichten: 3753
Geregistreerd: 20-12-12
Woonplaats: België

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 17:41

Leuke pony en leuke combinatie!

Why change the past, when you can own this day?

_KiMbErLeY_

Berichten: 6425
Geregistreerd: 03-12-05
Woonplaats: Hier

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 17:41

Inderdaad een heel mooi overzicht, ga zo door samen!!!! *\o/*

Do it for the gram!!
#SSS2018

welmoed__

Berichten: 4496
Geregistreerd: 18-02-07
Woonplaats: Drenthe.

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 17:43

Wat een leuk overzicht heb je gemaakt zeg Nynke. Jullie zijn echt een heel leuk team en zijn heel erg vooruit gegaan afgelopen jaar!

xColorCross

Berichten: 1349
Geregistreerd: 16-02-12

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 17:44

Heel gaaf, Nyn. (;

Getemd voor uitgelicht! :)

[o]

Nynke_Mandy

Berichten: 3946
Geregistreerd: 29-05-11
Woonplaats: Kloosterburen (GR.)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-12-13 17:53

Dankjewel!

Sylvester EINDSTAND Dressuur B+13 L1+19 L2+11 M1+3 Springen BB+2 | Mandy L1+5 eindstand onderling
[EJL-ITP] Mijn laatste jaar met schimmel Sylvester.


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, fleur_yen en 2 bezoekers