Oepsie met Lafayette...

Moderators: Lous, RianneH, Neonlight, Nadia, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
CoonArt

Berichten: 20479
Geregistreerd: 20-05-07
Woonplaats: Schiedamse jeneverkop!

Oepsie met Lafayette...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-12-18 17:20

Schrok me rot vanmiddag, ik was Lafayette wat knuffels en aandacht aan het geven, blijkbaar schrok ze ineens van iets en knalde ze met haar hoofd van achteren tegen de ijzeren staaf boven de staldeur. (Ze had haar hoofd naar buiten gestoken, maar ze deinsde ineens boem zo naar achteren)

Ze schudde nog wel wat met haar hoofd (blijkbaar zag ze ineens 'sterretjes' of zo...?) en was ze een beetje versuft. Ze keek wel naar beneden om blijkbaar weer alles op orde te krijgen maar het was ook zo'n dreun... Ik trooste haar wel gelijk maar ze keek toch wat angstig naar me maar na een paar seconden kwam ze toch wel weer heel rustig op me af, kalmer dan voorheen...

Dus ze schrok van iets, maar van wat? Nog even bij haar gebleven maar het bleek OK te zijn. (Appeltje gegeven nadien, tegen de schrik.)

Toch maak ik me een beetje zorgen want toen ik haar net een paar seconden zag viel het me op dat ze toch een sneetje op haar voorhoofd had. Of ze was weer eens druk...

Gekke merrie... :o

Horses are the dolphins of the plains, the spirits of the wind; yet we sit astride them for the sake of being well-groomed, whereas they could have all the desire in the world to bolt, but instead, they adjust their speed and grace, only to please us, never to displease.
– Lauren Salerno


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 bezoekers