Welkom op WikiZaken!

Moderators: Essie73, Polly, xingridx, Firelight, Ladybird, Muiz, Mjetterd, NadjaNadja, ynskek

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Eline

Berichten: 72937
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: Delft

Welkom op WikiZaken!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-04-07 11:28

WikiModerators
Aurora3
Dribbel
Magrathea
Marieke_K
mysa
sorbetje

Motivatie en toelichting op het forum
Dit forum is bedoeld voor alle vragen over de Bokt Wiki. Je kunt vragen stellen over aanpassingen aan artikelen in de Bokt Wiki, een onderwerp voor een artikel voordragen of een zelfgeschreven artikel plaatsen voor opmerkingen of plaatsing in de Bokt Wiki.

Handige informatie over de Bokt Wiki
Wil je meer weten over de Bokt Wiki? Neem dan eens een kijkje in dit artikel. Ben je toegevoegd als Bokt Wiki schrijver en weet je niet hoe de software werkt? In dit artikel staat alles uitgelegd. Kom je er toch niet uit kun je in dit centrale topic je vraag stellen.

Regels en richtlijnen
De Algemene Boktregels zijn natuurlijk ook op WZ van kracht!

On topic
Zorg dat reacties op Wikizaken on topic zijn. Reageer alleen als je een aanvulling hebt op een topic of een vraag die ervoor zorgt dat een artikel beter en uitgebreider wordt. "Oh wat goed, mooi, duidelijk" reacties zijn in principe niet toegestaan, en kunnen verwijderd worden om een topic overzichtelijk te houden.

Fotoverzameltopics
Als uitzondering op de Boktregels mogen er door de Bokt Wikimods fotoverzameltopics worden gestart. Als je als Bokt Wikischrijver foto's nodig hebt en zo'n topic wil openen, overleg dan eerst even met een Bokt Wikimod en/of de mod van het forum waar je het topic wilt starten.

Auteursrecht (copyright)
Let bij het plaatsen van tekst en foto's op het auteursrecht (copyright). Het is niet toegestaan om teksten of foto's van anderen te plaatsen, tenzij je hier uitdrukkelijk toestemming voor hebt van de makers. Door je foto's of teksten op Wikizaken te plaatsen ga je akkoord met plaatsing op de Bokt Wiki. Lees ook de licentie even door.

Veelgestelde vragen

Hoe word ik Bokt Wiki Schrijver?
Als je wilt schrijven voor de Bokt Wiki kun je het beste gewoon beginnen aan een artikel en dit op Wikizaken plaatsen. De Bokt Wikimods houden het forum goed in de gaten, als mensen goede artikelen plaatsen en actief meedenken op het forum voegen we ze al snel toe aan de lijst met Bokt Wiki schrijvers zodat je je artikelen zelf op de Bokt Wiki kunt plaatsen. Je kunt natuurlijk ook altijd een pbtje naar één van de Bokt Wikimods sturen.

Ik wil een artikel schrijven over ... is dat goed?
Controleer eerst even of er nog geen artikel over is door in de Bokt Wiki te zoeken. Is er nog niets over geschreven? Dan mag je een artikel schrijven, graag zelfs!

Waar moet een artikel aan voldoen?
Het belangrijkste is dat een artikel objectief geschreven is. Voor meer informatie over schrijfstijl, bronvermelding en algemene tips kun je in dit artikel kijken.

Er staat een artikel in de Bokt Wiki wat ik wil aanpassen, mag dat?
Ja, dat mag. Als jij extra informatie hebt over een onderwerp waar een Bokt Wiki artikel over geschreven is of een fout wilt herstellen: graag! Als je Bokt Wiki schrijftoegang hebt kun je zonder problemen op 'bewerken' drukken en het artikel aanpassen. Heb je nog geen schrijftoegang, open dan een topic op WikiZaken met in de titel de naam van het artikel, en beschrijf in je post wat je wilt aanpassen en waarom.

Ik wil een artikel/afbeelding toevoegen in de Bokt Wiki, maar snap iets niet!
Alle informatie over hoe de Bokt Wiki werkt staat in principe in dit artikel. In de inleiding bovenaan staat een aantal links naar andere help-pagina's. Kom je er toch niet uit kun je in dit centrale topic je vraag stellen. Of je probeert eerst het één en ander uit in de Zandbak waar je naar hartelust aanpassingen kan doen om te kijken of je het snapt.
Laatst bijgewerkt door Donkerblauw op 01-01-13 20:12, in het totaal 4 keer bewerkt
Reden: Charter geupdate; WikiMod-lijstje up to date gemaakt


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 bezoekers