black_kelpie schreef:[naam] schreef:hard maar het kan niet anders , je hebt hem op laten groeien en een warm huis gegeven . Puur en eerlijk vlees
Precies, en ik moet zeggen dat ik er (nog?) niet zo heel veel moeite mee heb. Ik wil het ook zelf doen morgen. Niet leuk, wel het beste stukje vlees wat ik voorlopig zal eten.
Haantje is maar klein, weet niet of het de moeite is om hem te grillen. Als ik er 400 gram vlees van krijg is het veel denk ik
De soep in
, op zorgboerderij hadden we ook kleine hanen en daar is toen soep van gemaakt
hard maar het kan niet anders , je hebt hem op laten groeien en een warm huis gegeven . Puur en eerlijk vlees
snap je keuze, maar moet er niet aan denken om dat zelf te moeten doen..
)
beetje, die keer dat er koploze eenden in de badkuip rond dobberden was ik bezorgder om mijn geestelijke gesteldheid dan dat er lijken in het water lagen)
Ik wil het ook al heel lang leren, maar heb er nooit de mogelijkheid voor gehad.


