Informatie/ervaringen/foto's van de Ijslander gezocht

Moderators: RianneH, Neonlight, balance, Sica, Melissa0304

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Lous

Berichten: 23920
Geregistreerd: 01-08-04
Woonplaats: Noord-Brabant

Informatie/ervaringen/foto's van de Ijslander gezocht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-09-17 13:09

Vorige maand zijn we begonnen met een nieuwe serie topics om verschillende rassen in de spotlights te zetten. Iedere maand zal er ander ras gekozen worden waar een uitgebreid nieuwsartikel over op de voorpagina zal verschijnen. Deze maand is de tweede editie en in deze editie zal jullie geliefde Ijslander in de spotlights komen te staan!

Deze maand: De Ijslander!

Wat maakt het de IJslander nu zo speciaal voor jou? Zijn er misschien ook puntjes die wat extra aandacht verdienen bij dit ras volgens jou en waarom? Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met de IJslander? Heb je grappige, lieve of interessante verhalen of foto's die je graag wilt delen met andere bokkers?

Let op met het delen van foto's, deze zullen óók gebruikt kunnen worden voor de Wiki. Wanneer je een foto plaatst in dit topic met toestemming om te gebruiken voor het artikel, geef je automatisch ook toestemming voor het gebruik op de Wiki. (Je naam zal vermeld worden bij de foto)

Je kunt je informatie, foto's en/of persoonlijke ervaringen tot 20 juli inzenden, daarna zal het topic op slot gaan en zal de nieuwsredactie een mooi samenhangend artikel maken. Dit artikel zal op de 1ste van de volgende maand op de voorpagina gepubliceerd worden.

Hier kan/kunnen de informatie, foto's en/of persoonlijke ervaringen met de Ijslander gedeeld worden: [RPA] Ras van de maand; De IJslander

Gezocht HCA sulky,19 inch


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker