**De Belle Epoque Bokkers** DEEL 7 ALWEER!

Moderators: Essie73, Coby, balance, Firelight, Dyonne, Neonlight, Sica, NadjaNadja, C_arola

Toevoegen aan eigen berichten

Kirsten_S

Re: **De Belle Epoque Bokkers** DEEL 7 ALWEER!

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:25

Je kan dan alles veranderen wat je wilt

Pebbs

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:26

Huilen van het lachen Huilen van het lachen

Kirsten_S

*Wij zijn niet aansprakelijk voor ongelukken en verkeerde gevolgen, alles is op eigen verantwoording*

Pebbs

en kirsten heeft de 400 behaald met oonzziinn Haha!

Elja

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:27

Pebbs schreef:
ooeeeh waarheen el ? Haha!

Moliets Tong uitsteken
Is in Frankrijk, daar ga ik surfen emt een vriend Haha!

Kirsten_S

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:28

Pebbs

oeeeh keisexyy Haha!

Kirsten_S

Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha!

Kirsten_S

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:29

Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! Go jij! OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ja Ja Ja Ja Whoosh! Whoosh! Whoosh! Whoosh! Hyper! Hyper! Hyper! Hyper! Ja Ja Afgod Afgod Afgod Afgod Afgod *LOL* *LOL* *LOL* Haha! Haha! Haha! Haha!

Yeaah baby Haha!!

Kirsten_S

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:30

This is your captain speaking! So please shut, you motherfuckers.
Thank you for flying with Kirstenair. I hope you will come back and we see you soon. Pingg
Laatst bijgewerkt door Kirsten_S op 17-07-08 20:31, in het totaal 2 keer bewerkt

Pebbs

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:30

omg

Pebbs

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:34

ik ga van bokt af Clown

daaggg chickieess Haha! Lovers

Elja

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:37

Doeiiii Doei!

Kirsten_S

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:37

This is your hot captain speaking again:
I am sooooo sorry, but we have to waight. We have some technical problems. There are a few flames coming out of the motor. But no panick. We have it under control. You cán go out, but than you will die . Sooo it is saver insight bitches.
And again: thank you for flying with the hottest airline Kirstenair! The best of the best baby! Ping!

Kirsten_S

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:38

Koekje erbij?

Elja

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:39

Wait ipv waight Tong uitsteken
En inside ipv insight Tong uitsteken

Kirsten_S

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:39

Iris probeert volgens mij bij te lezen, maar ik praat zo snel dat het einde maar niet in zicht komt Clown

Elja

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:40

Haha Tong uitsteken

Kirsten_S

Elja schreef:
Wait ipv waight Tong uitsteken
En inside ipv insight Tong uitsteken

Jaaa die twee wist ik niet goed Clown

Maar je weet wat ik bedoel Tong uitsteken

Elja

Janey, Iris & Yara:
Hoe was het bij Prinn? Lovers

Kirsten_S

Ze zeiden dat ze het leuk vonden , maar geloven we het?

Kirsten_S

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-08 20:41

We weten natuurlijk niet of ze de waarheid spreken Clown?

Flevolander

debby en boef benne nat Boos!

Kirsten_S

miss staan ze onder zware druk

Kirsten_S

Flevolander schreef:
debby en boef benne nat Boos!

dat was ik ook . Het ging keihard regenen onder het springen!