Minimeeting gehad met Vikki

Moderators: Warboel, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
12344321
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Minimeeting gehad met Vikki

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-08-04 12:27

We hadden elkaar al eens eerder gezien op Koninginnendag. Maar nu was er dan toch een echte afspraak.
Zaterdag was het zover.

Om een uurtje of half 12 waren mijn vriend en ik bij Vikki thuis aangekomen. Even snel een rondleiding door hun erg leuke huis gekregen.
Ze liet wat foto's van Eclipse zien dat hij nog een Clipsje was. Wat een mooi veulen was dat!! OK dan!

Toen gauw op naar stal. Daar kregen we een leuke rondleiding. We hebben de mannen maar even in de kantine gedropped met wat geld en toen zijn we snel de box van Escala gaan uitmesten.
Toen we klaar waren zijn we naar de weide gegaan. Daar heb ik kennis gemaakt met Eclipse. Wat een pracht dier is dat zeg!!! Werkelijk super!! Echt een paard om terecht trots op te zijn!
Daarna snel Escala van het land gehaald om te poetsen en te zadelen.
Ik mocht ook even rijden. Ik had van mijn leven nog nooit western gereden. Maar voor alles moet een eerste keer zijn. Het is erg leuk om eens te doen! OK dan! En Escala is zo ontzettend lief met rijden.

Na het rijden hebben we Escala verzorgd en weer op stal gezet. Toen was het half 4 en we moesten nog boodschappen doen.
Dus tijd om ons te verkleden was er niet, dus dan maar in paardenkloffie naar de supermarkt toe.
Gauw alles gehaald voor de BBQ. (inclusief de BBQ zelf).
Toen op naar ons huis.
Even snel een rondleiding gegeven en toen de boodschappen uitpakken.

Ik werd eerst nog aangevallen door een paar frikandellen die uit de vriezer kwamen vallen. Nog geen twee seconden later val ik zowat achterover over een paar tassen boodschappen.
Intussen was de vriend van Vikki wat DVDtjes aan het uitzoeken om te kopieren.

We zijn vast het eten wezen voorbereiden. Ik maakte komkommer salade terwijl Vikki een erg lekkere kruidenboter maakte Vingers aflikken

De heren waren inmiddels de BBQ aan het vermoorden buiten, tot ze er achter kwamen dat we nog een volle fles apfelkorn hadden staan. En ja die moet natuurlijk even de vriezer in.
Ooit wel eens twee wandelende gebouwen een vriezertje zien verbouwen? Knipoog Haha! Maar die fles moest erin. Uiteindelijk zat hij er ook in, maar je moest de vriezer niet meer open doen. Schijnheilig
Vikki's vriend heeft ook nog hamburgers gemaakt. En die waren ERRUG lekker Vingers aflikken

Gauw de tafel gedekt terwijl de heren het vlees aan het grillen waren.

We hadden ook een beamer met een groot scherm, dus die hebben we vast opgezet.
Zolang de anderen nog buiten aan het grillen waren gingen Vikki en ik even de Masterclass van Anky kijken op een groot scherm. Dat terwijl we ondertussen al het stokbrood aan het opeten waren Vingers aflikken

Na het eten hebben we een film aangezet. Garfield the Movie. Die bleek nogal saai dus zijn Vikki en ik BladeII wezen halen in de videotheek.
Toen we terug kwamen vonden we onze vrienden in de werkkamer achter de computer waar zijn met tranen in hun ogen de Happy Tree Friends aan het kijken waren.

Toen lekker BladeII gekeken en toen langzaam aan op weg naar Kudelstaart om Vikki en haar vriend naar huis te brengen.

Ik zou rijden want ik had geen alcohol op. Dus wij met zijn allen in de auto op weg.
Richting Kudelstaart moet ik stoppen voor het stoplicht. Nou stoplicht op groen en ik rijd langzaam weg. Toen ik wat vaart had sprong er op nog geen meter voor de auto een kat de weg op. Dus ik probeer nog te remmen maar het had geen zin meer. Ik ging vol over het arme beestje heen. Meteen de auto aan de kant en naar het beestje toe gerent. Hij leefde nog en had zich de berm ingesleept. Vikki was de enige met een telefoon mee. Ze belde meteen de dierenambulance op. Die was er vrij snel maar voor ons gevoel duurde het eeuwen.
Hij heeft het beestje bekeken en geconstateerd dat er niets meer aan te doen was en dat het dier afgemaakt moest worden.
Hij heeft snel gekeken op het gechipped was... maar helaas geen chip.

Ik ben nog nooit zo ontzettend geschrokken zeg. Ik voel me echt mega schuldig, maar ik had die auto binnen die afstand niet kunnen stilzetten...

Het was dus een super gezellige dag met een vervelende afloop.

Maar het was zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!

Vikki en vriend bedankt voor de leuke dag!! OK dan!


vikki

Berichten: 14252
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-08-04 13:40

Jaaaa! Het was echt super gezellig...op de afloop na dan... Huilen arm arm diertje, wat voelde wij ons rot zeg! En hoe vaak ik wel niet gedacht heb 'had ik maar een andere route gekozen'... maar ja, je doet er helaas niks aan. Sorane en ik waren echt goed van slag (onze partners vast ook, maar die lieten dat wat minder merken de bikkels OK dan! die hebben heel lieV bij het arme kattebeest gezeten om hem/haar te aaien tot de dierenambulance er was). Ik ben echt zo stapelgek op katten, ik had de dag echt zo graag anders zien eindigen... ik raak nog steeds van slag als ik langs die plek fiets... Huilen maar dat verdrietige voorval even buiten beschouwing gelaten hebben we echt een geweldige dag gehad. Mijn vriend kon echt erg goed door 1 deur met die van Sorane Haha! . 2 mannen...een krat bier en een barbecue...oei oei oei! En op stal was het natuurlijk ook leuk met mijn paardenmonsters, zelfs het weer heeft zich gedragen tot we weg reden. Dus Sorane, we gaan de dag maar dan zonder de afsluiting herhalen op de 18e he Lachen .

12344321
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-08-04 13:57

Ze waren inderdaad erg lieV voor het beestje. Ik kon het niet aan om er bij te gaan kijken. Ik ben de hele nacht nog van slag geweest.

En ja 2 mannen, een krat bier, een BBQ en championnen Haha!

We kijken er allebij al naar uit hoor de 18e!!

Erg gezellig!!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers