update puzzeltocht noorden & chippen

Moderators: Essie73, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Uums

Berichten: 6740
Geregistreerd: 07-07-03
Woonplaats: Het nuchtere noorden

update puzzeltocht noorden & chippen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-06-04 14:42

Tot nu toe hebben zich voldoende ruiters aangemeld om zaterdag 19 juni aanstaande de puzzeltocht in Ulrum door te laten gaan. Iedereen die zich nog wil aanmelden is welkom! De omgeving waar we door rijden is prachtig en zo`n rit versterkt altijd de broodnodige saamhorigheid.

Omdat de chipdag in onze manege op dezelfde dag valt, kunnen mensen die geen trek hebben in puzzelen, maar wel een paard in de omgeving hebben staan, hun paard die dag laten chippen.

Bijkomend voordeel is, dat er de hele dag een prima veearts klaar staat. Mocht er iets gebeuren tijdens de rit, dan is dhr. Nicolai dus in de buurt. Dat moet wel een extra veilig gevoel geven tijdens het puzzelen! Er wordt voor de zekerheid van de ruiters tevens een EHBO-post aangesteld.

*\o/* Nieuw paardenboek op de markt! *\o/* De Groningin is onder meer te bestellen via mijn website: http://www.greunenkriek.nl/


Mirkim

Berichten: 6142
Geregistreerd: 01-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-04 07:42

inderdaad; dus komt allen

:){

Sting

Berichten: 11152
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-04 13:33

Echt jammer dat het voor mij te ver weg is. Was een mooie gelegenheid om EN te chippen EN te rijden Knipoog. Maar als iemand me alsnog wil vervoeren (met paard) wil ik heeeeeeel erg graag Knipoog.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker