minimeeting jura en astrid

Moderators: Essie73, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
astridh

Berichten: 2635
Geregistreerd: 22-04-01
Woonplaats: nh

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-10-01 14:30

Vandaag heb ik gemeet met Maartje (Jura). Onze paarden staan vlak bij elkaar maar daar kwamen we via bokt achter. Om 10.15uur vanmorgen kwam ze bij stal/huis. Ik zat toen al op Max. Ik heb Max even losgereden en daarna ging Maartje erop. Daar heb ik een paar foto’s van genomen met de digi-camera. Zoals je kunt zien ging dat best goed. [img]../upload/376/jura1.jpg[/img]
[img]../upload/376/jura2.jpg[/img]
[img]../upload/376/jura3.jpg[/img]
Max (Nahmax) is een 6-jarige AramxGlennridge. De andere foto’s zijn allemaal met Maartjes camera gemaakt en die komen later. Na een kop koffie zijn we naar Jur en Razinda gegaan. Maartje heeft eerst Jurita gereden. Van tevoren was ze daar best een beetje negatief over (‘verwacht er niet te veel van hoor ‘ en zo) maar het ging hartstikke goed. Jammergenoeg was toen de batterij van mijn camera op dus ik kon geen digi fotos maken. Ik heb wel fotos gemaakt met maartjes camera, die komen dus later. Ik mocht er ook even op en dat gaf best een goed gevoel. Maartje had verteld dat ze bij een galopwissel nogal bokte. Nou dat heb ik geweten. De galop voelde zo goed aan (kon haar mooi terugrijden en zo) dat ik dacht: even proberen. En ja hoor, een flinke bok en ik lag op de grond. Jurita had daar veel lol in, ze rende in de rondte en gaf nog even een showtje weg. Prachtig lopen! Ik hoop dat Maartje daar mooie foto’s van heeft genomen. Jammergenoeg had ze geen videocamera in de hand toen ik viel (of moet ik zeggen gelukkig). Knipoog Maartje heeft ook nog op Razinda gereden. Nou ze heeft niets te veel gezegd hoor, ging hartstikke goed. Ik heb het allemaal op de video gezet zodat ze zich zelf goed terug kan zien. Prachtig paardje Razinda. Nou, Jura zal ook nog wel een stukje zetten en haar foto’s zijn jullie nog te goed. Overigens heb ik ook Claudia nog even ontmoet, ik weet alleen niet onder welke naam ze op bokt zit -gewoon claudia misschien, nou ja dat vertelt maartje straks wel.

_________________
Als dit een logische wereld was, dan zouden mannen in de amazonezit rijden.

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: astridh op 2001-10-06 15:33 ]</font>


ylva

Berichten: 1745
Geregistreerd: 08-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-10-01 14:57

leuk dat het zo gezellig was, enne nergens last van, geen blauwe plekken? Haha! Max loopt inderdaad mooi op de foto's hoor, maareh, waarom geen foto's van jou op max? Komen die ook nog ??

Nimber

Berichten: 25362
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-10-01 15:26

mooi paard hoor die max ! Een leuke meeting dus ondanks de vliegpartij!
wat rijd je met max?

astridh

Berichten: 2635
Geregistreerd: 22-04-01
Woonplaats: nh

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-10-01 15:33

plaatjes van mij op max en jurita komen nog, maartje moet ze nog af laten drukken en scannen, wordt wel dinsdag denk ik. Met Max rijd ik nog niets, wat wedstrijden betreft. Ik wil hem in januari gaan starten in de L. Ik heb hem vorig jaar gekocht en pas sinds een paar maanden goed aan het werk. Hij heeft hiervoor alleen gesprongen, hij is L springen.

Het leven is als een restaurant.... je krijgt wat je besteld hebt
Het leven is als een pijpkaneel...ieder zuigt eraan en krijgt zijn deel

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-10-01 17:05

Zo we zijn eindelijk thuis! Heb 4 paarden gereden en aangezien ik dat niet ben gewend moet ik zeggen dat ik behoorlijk kapot ben!!

Max is echt een mooi paard en Astrid woont mooi!!! Kwijl
Haar merrie (ben even de naam kwijt) is ook heel erg mooi. Max reed erg lekker!

Toen Astrid op Jur ging moest ik ook even kwijlen, want Jur ging lopen!! Maar ja Astrid heeft al een paar keer lichte tour gereden dus die kan dat wel!
Maar als je Jur aan het werk zet, wil ze je ook nog wel eens uitproberen. Maar ze gaf wel een hele gemene bok, Astrid ging helemaal over de kop eraf en ik dacht dat Jur bovenop haar zou belanden. Ik schrok me echt kapot!! Maar gelukkig had Astrid niets en toen ik Jur wilde pakken begon ze er een spelletje van te maken en ging ze inderdaad een show weggeven in de bak. Ik heb 2 foto's gemaakt geloof ik, maar moest ondertussen ook nog de weg uitleggen aan Claudia, die inmiddels ook bijna op stal was aangekomen. (Claudia staat onder Claudia op bokt *LOL* ).
Maar goed, Astrid ging nog even op Jur en daarna ging ik op Razinda. Ik moet zeggen dat ze erg fijn liep, linksom gaat wat minder dan rechtsom, maar toen ik het op de video terug zag vond ik het allemaal meevallen, ik had het namelijk heel erg verwacht. Ik vind Razinda leuk lopen en ben nu nog gekker op haar! Lovers

Astrid moest weer naar huis en Clau en ik gingen naar de snackbar. Daarna ging Clau op Himeros (de ruin van mijn stalgenoot) rijden. Ik heb ook nog even op hem gereden. Dat dier gooit zo onvoorstelbaar hoog op, dat geloof je echt niet!!

Toen hebben we uitgemest en nu zitten we thuis bij te komen. Straks nog naar Spijkerboor naar de kur op muziek kijken en dan zit onze dag er weer op!

Foto's van mij komen binnenkort!

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-10-01 00:00

Leuk hoor, jullie meeting!!! Ben erg benieuwd naar Maartjes foto's! Snel snel snel Knipoog

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Calixae, goesju en 2 bezoekers