Organisatie Bathmen te paard op stoom

Moderators: Essie73, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Yaar

Berichten: 7030
Geregistreerd: 02-01-03

Organisatie Bathmen te paard op stoom

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-02-04 12:31

Organisatie Bathmen te paard op stoom

30 maart t/m 3 april

De organisatie van het vijfdaagse paardensportevenement Bathmen te Paard draait op volle toeren. Een groot aantal vrijwilligers van Landelijke Rijvereniging (LR) Bathmen e.o. en Ponyclub De Molenruiters is bezig met voorbereidingen voor het grootse paardensportevenement dat dit jaar wordt gehouden van dinsdag 30 maart tot en met zaterdag 3 april. Het programma voor Bathmen te Paard 2004 is zeer gevarieerd en biedt voor elk wat wils.

Bathmen te Paard is een vijfdaags paardensportevenement van de Bathmense ponyclub en rijvereniging. De afgelopen jaren groeide Bathmen te Paard uit tot een evenement met nationale allure. Sinds de start van Bathmen te Paard in 1998 zijn vele vrijwilligers van de Bathmense ponyclub en rijvereniging voortdurend in de weer geweest om het evenement in manege 't Ruiterkamp te perfectioneren. De organisatie van Bathmen te Paard is hierdoor steeds professioneler geworden. Niet alleen het publiek weet dit op waarde te schatten. Ook de menners en ruiters komen graag naar Bathmen. Dat blijkt onder meer uit het groot aantal opgaves voor de diverse wedstrijdonderdelen die de afgelopen maanden al binnenkwamen.

Sterke punten uitgebouwd

Bij het samenstellen van het programma van Bathmen te Paard 2004 is de organisatie uitgegaan van de sterke punten van de afgelopen jaren. De eerste dag van Bathmen te Paard staat traditiegetrouw in het teken van de mensport. Nieuw is dat tijdens de menavond van Bathmen te Paard de finale verreden wordt van een Euregio-competitie voor Duitse en Nederlandse topmenners. Deelnemers zijn onder meer IJsbrand Chardon, Mark Weusthof en Herman ter Harmsel. Vanuit Duitsland komt onder meer vice-wereldkampioen Christoph Sandmann naar Bathmen. Ook de spectaculaire springderby met vele topruiters uit de nationale springsport ontbreekt dit jaar niet op het programma van Bathmen te Paard. De familie- avond die vorig jaar erg aansloeg bij het publiek vormt dit jaar de afsluiting van Bathmen te Paard. Leden van ponyclub en rijvereniging zijn al druk bezig met het oefenen van diverse shownummers. Speciale gast tijdens de familie-avond is Hans Kazan. Zijn show heeft Kazan speciaal voor Bathmen te Paard toegespitst op de paardensport.

Programma


Dinsdag 30 maart-Menavond
Overdag nemen regionale menners het tegen elkaar op. 's Avonds is de finale van de Euregio Cup met Duitse en Nederlandse topmenners.

Woensdag 31 maart - Springen om de Salland Verenigingscup
Een wedstrijd voor regionale B-ruiters.

Donderdag 1 april
Show-avond met diverse paardenrassen.

Vrijdag 2 april - Eurocommerce
Springderby Uniek indoorparcours bestaande uit natuurlijke hindernissen.
Zaterdag 3 april - Familie-avond Vele gevarieerde shownummers. Ook magiƫer en oud-Bathmenaar Hans Kazan verzorgt op de familie-avond een spectaculaire show die uiteraard met paarden te maken heeft.

Wie meer wil weten over het programma van Bathmen te Paard kan terecht op internet: www.bathmentepaard.nl

Bron: www.dierennieuws.nl

sometimes it makes me wonder .


_Jody_

Berichten: 2425
Geregistreerd: 29-08-02
Woonplaats: Nijverdal

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-03-04 00:45

cool Cool

;) Elke minuut dat je je druk maakt om je verleden, gaat af van je toekomst! ;)
F.N.R.S F14+2 Boktlid*2991

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers