Wie gaan er naar de bijeenkomst van het JongKWPN??

Moderators: Warboel, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
YvonneS
Berichten: 3303
Geregistreerd: 28-04-03

Wie gaan er naar de bijeenkomst van het JongKWPN??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-02-04 22:31

Citaat:
KWPN Jong
03-02-2004: Jong KWPN evalueert HK met hengstenkeuringscommissie


Tijdens de KWPN hengstenkeuring, die van woensdag 4 februari tot en met zaterdag 7 februari in de Brabanthallen in Den Bosch worden gehouden, zal JongKWPN ook vertegenwoordigd zijn om hun activiteiten te promoten.

De JongKWPN-leden kunnen bij de KWPN Promotiestand een formulier invullen waarop zij aangeven welke dressuur- en springhengst zij tijdens de bijeenkomst met de hengstenkeuringscommissie rijpaarden op dinsdag 24 februari graag middels videobeelden bespreken willen. De voltallige hengstenkeuringscommissie, bestaande uit voorzitter Arie Hamoen, springspecialist Pieter Kersten en dressuurspecialist Frenk Jespers zullen aanwezig zijn. Wij zullen uit de meest gekozen hengsten een vijftal springers en een vijftal bewegingsgiganten laten bespreken. Daarnaast zal de hengstenkeuring aan de hand van vragen van jullie zijde geƫvalueerd kunnen worden.

Dus noteer in je agenda, de bijeenkomst van JongKWPN met de hengstenkeuringscommissie op 24 februari. De lokatie van deze bijeenkomt is nog niet bekend en hangt mede af van de belangstelling. Op het keuzeformulier kun je ook aangeven of je op dinsdagavond 24 februari aanwezig zult zijn.

Meer informatie over JongKWPN kun je vinden onder de knop JongKWPN op deze site. Per E-Mail zijn we te bereiken via jongkwpn@hotmail.com.

We zien jullie graag op de KWPN Hengstenkeuring!

(Persbericht, overname zonder bronvermelding toegestaan)Wie gaan hierheen???? Het begint om half 8 en is in Huis ter Heide (hoofdkantoor KWPN) Gaan er nog mensen uit het noorden die willen poolen???


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 1 bezoeker