Meeting Moowsy en Cupid (Cavalier-nakomelingen)

Moderators: Essie73, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Cupid
Berichten: 678
Geregistreerd: 26-04-03

Meeting Moowsy en Cupid (Cavalier-nakomelingen)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-01-04 23:42

Vorige week kreeg ik opeens een pb'tje van moowsy. Zij heeft een vierjarige merrie van Cavalier en had gezien dat ik ook een nakomeling van Cavalier heb. Binnen een paar dagen hadden we een meeting afgesproken.

Dinsdagochtend stond ik vroeg op, om de paarden en honden te verzorgen (we logeerden een week in het huis van de eigenaren van mijn verzorgpony's, waar mijn Tiqueté ook staat, omdat zij op vakantie waren). Daarna moest ik mijn vader en zusje uit hun bed trekken en toen konden we vertrekken.

Voor negen uur waren wij er al (we moesten er om half tien zeker zijn). Toen Daphne (moowsy) er was, kon ik haar Semosa eens goed bekijken. In sommige dingen lijkt ze erg op Tiq. Dapne had springles, dus heb ik Semosa ook nog zien springen. Moowsje sprong super.

Ik mocht Semosa terugrijden. Hele leuke ervaring om op een vreemd paard, met beugels op springlengte, over de weg terug te rijden. Ze zat heerlijk en de bewegingen leken wel een beetje op die van Tiq.

Toen Semosa weer op stal stond, ging Daphne met ons mee naar Tiq. Ook dat was heel leuk en gezellig. Via een omweg langs de snackbar en de manege waar ik gereden heb hebben we haar weer thuis gebracht.

Dapne, het was een leuke dag. Nog heel veel plezier met Semosa en ik hoop dat jullie snel een andere leuke stal in de buurt vinden.

Eadem mutata resurgo.


moowsy

Berichten: 7476
Geregistreerd: 23-12-03
Woonplaats: Vleuten

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-01-04 22:50

haha hoop ik ook,en jij ook nog veel plezier he Knipoog heej je hebt dat dat je vader geflists werd er niet bij gezet Tong uitsteken heeftie die foto nog opgevraagd?!!was de rekening erg hoog?hoop t niet maarja,ik ga maar eens aan mijn geschiedenis verslag beginnen(gister tot half 2 snachts bezig geweest met boek verslag)ja ik was de hele dag bij me paard.Maar dat is geen goed excuus{vinden ze op school}

how sweet can it be to be loved by you

moowsy

Berichten: 7476
Geregistreerd: 23-12-03
Woonplaats: Vleuten

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-01-04 22:51

ej maar ga je anders ook op boktkamp,ik ga ook en waarschijnlijk met semoosje *LOL*

how sweet can it be to be loved by you

Margon

Berichten: 19689
Geregistreerd: 05-05-03
Woonplaats: De Meern

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-01-04 16:40

Zo te horen heeft Daffie dus springles gehad op de Voornruiters!! Maar echt leuk dat jullie allebei een nakomeling hebben van Cavalier! Cavalier is super OK dan!

Live,LOve,'ndLaugh


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers