Lipizzaner happening

Moderators: Warboel, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Yaar

Berichten: 7030
Geregistreerd: 02-01-03

Lipizzaner happening

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-09-03 15:39

Lipizzaner happening

Bron: www.dierennnieuws.nl


Op zondag 5 oktober wordt de Lipizzaner happening gehouden. Dit spectaculaire evenement gaat door in het Bloso sportcentrum Gaverbeek te Waregem (België).

Vanaf 10:00 begint de nationale Lipizzaner keuring en kampioenschap met aansluitend showprogramma vanaf 13:00:

EXCLUSIEF: Voor het eerst in België worden raszuivere, internationaal erkende Lipizzaners te koop aangeboden

Lipizzaner keuring 'New Style'

Dit evenement wordt volgens een geheel nieuw concept georganiseerd. Waar in het verleden de nadruk lag op het keuren van de Lipizzaner merries en hengsten, willen we u dit jaar een afwisselend en adembenemend programma bieden. Op deze dag zal er voor elk wat wils zijn.

Nationale keuring met Lipizzaner dekhengsten, merries en veulens

In de voormiddag flaneren Lipizzaner dekhengsten, merries en veulens. Deze paarden zullen in topvorm zijn om de het internationale jurypanel maximaal te bekoren. Dit jaar mogen we rekenen op de expertise van Mevr. A.C.M. Modderman (Nederland) en dr. Janus Rus (Slovenië). Na afloop van de keuring kiest het publiek zelf de dagkampioen. Alle winnaars kunnen overigens rekenen op keizerlijke prijzen (gegraveerde bekers, waardenbonnen, uitrusting, etc.) waarbij menig glaasje champagne zal vloeien.

In de categorie merries voor de fokkerij wordt een wel heel bijzondere prijs weggegeven: de mooiste merrie ontvangt een gratis dek van de wonderschone en erkende dekhengst Conversano-Morella 55.

Show time

In de namiddag staan show en spektakel centraal. Dekhengsten in vrijheid met Jean-Pierre Dal Fior, een spectaculaire menwedstrijd demonstratie georganiseerd door 'Debra Farm' en een dans van ruiter en paard met Andalusische hengsten, flamenco en roofvogels door 'Los Terremotos' zullen uw bloed zeker sneller laten stromen.

Tussendoor kunt de benen strekken door de talloze stands te bezoeken waar iedere paardenliefhebber wel iets speciaals vindt.

Voorstelling te koop aangeboden Lipizzaners en andere bijzondere paarden

Als afsluiting is er een tentoonstelling van zowel raszuivere Lipizzaners als een aantal andere bijzondere paarden die te koop worden aangeboden. De presentator zal er steeds voor zorgen dat u perfect op de hoogte bent van de afstamming en bijzonderheden van de aangeboden paarden. Bovendien vindt u in het programmaboekje ook de nodige informatie terug.

Website: http://misc.emsecure.net

Belgisch Lipizzaner Stamboek
DN 04/09/2003

sometimes it makes me wonder .


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers