Catch some fish!

Moderators: Warboel, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Catch some fish!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-04-03 16:52

Jaja, onze vijver zit bomvol vissen. Goudvissen wel te verstaan. Het zijn er echt duizenden en die willen wij eruit vangen. Nu zetten we elk jaar fuiken uit en brengen die vissen dan naar een openbaar vijvertje in de buurt (good luck to y'all fellas!), maar ja, dat is natuurlijk een druppel op de gloeiende plaat. De meeste vissen zijn namelijk donker, want goudvissen verkleuren pas na een paar jaar. Nu heeft Guinnifer een plan bedacht om vissen te vangen (of het werkt durf ik niet te zeggen, maar het is de moeite van het proberen waard). Daarvoor moeten we minimaal 6 mensen tegelijk hebben.
Dus nu leek het ons leuk om een paar gekken uit te nodigen die het geduld hebben om een groot deel van de dag stil te gaan staan. Zelf schepnetje meenemen en dan mag je de gevangen vissen mee naar huis nemen, of we zetten ze in het openbare vijvertje. Er is genoeg vis voor iedereen Haha!! Als je ze mee wil nemen verzoeken wij je om zelf ook een emmer of bakje mee te nemen. De gemiddelde lengte van de vis is 5-10 cm. Er zijn ook mini's van 2 cm en enorme vissen van 20-30 cm. Het gaat hier om goudvissen en andere visachtigen, behalve onze zonnebaarzen, die houden we zelf!
Ben je snel, dan kun je ook nog kikkervisjes van de groene kikker (niet zo'n kabaalkwaker) en pad meekrijgen (nu nog eitjes).
Garantie is een boel waterpret! Haha! Oh, en onze vijver ligt in het midden van het land (provincie Utrecht).

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes


Banjer
Correspondent

Berichten: 30262
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Bijna ergens anders

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-03 20:46

als het makkelijk met het OV te bereiken is (lees: weinig bus/auto/taxi...) dan doe ik mee... Haha!

doen we het wel als het goed weer is dan???

Guinni

Berichten: 2714
Geregistreerd: 17-01-03
Woonplaats: In een hutje op een berg!

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-04-03 05:59

Nou, het station is ong. 15 min lopen en misschien kunnen we je ophalen. We doen het als het goed weer is want anders zijn de vissen niet aan het oppervlak en het is ook niet zo leuk om in de gietende regen te staan Haha!

Trots op mijn held Voltrack, 125 km!!
Wie ben ik
Keep up to date!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 bezoekers