Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
. Als iedereen zijn specialiteit meeneemt om te laten zien dan hebben we wel een leuke dag denk ik
.
.
en is bij een nieuwe baan dus kan ook niet gelijk vrij gaan vragen
.
. Hebben we nog wat te eten
.
. Maar ik kan er een thuis afsmeren en op laten stijven, en een daar afsmeren.
En de pettinice is op, dus ik moet wel over nu haha.
. Scheurt veel minder snel en is veel lekkerder vind ik. IngridB schreef:Rinske schreef:Hmm afsmeren met ganache en daarna bekleden wordt wel heel lastig, omdat ganache echt uren in een koelkast moet staan. Maar ik kan er een thuis afsmeren en op laten stijven, en een daar afsmeren.
Ik bedoel dat ik dan bc meeneemom af te smeren
. Daar stond over ganache gieten/afsmeren. Ik wil jullie dat natuurlijk wel leren, maar dat stijft niet zo snel op
. Vandaar dat ik dan ook al 1 mee zou nemen die al besmeerd is
.